Blogit

Sujuuko hybridityö teillä kuin tanssi – vai olisiko varaa parantaa?

Hybridityö hyvine ja haastavine puolineen on tullut tutuksi monessa yrityksessä viime vuosina. Parhaimmillaan se tuo mutkattomuutta ja joustoa tekemiseen, parantaa työn ja vapaa-ajan tasapainoa sekä tehostaa toimintaa. Huonoimmillaan se aiheuttaa viivästyksiä, hankaloittaa viestintää ja sitä myötä heikentää yhteistä tekemisen meininkiä ja työssä jaksamista. 

Tietotekniset ongelmat ovat hybridityön murheenkryyni, joiden kanssa ei kannata jäädä painimaan. Toimivat laitteet ja yhteydet, luotettava tietoturva ja yrityksen liiketoimintaa tukevat lisäpalvelut saavat hybridityön sujumaan ja tuovat yritysjohdolle mielenrauhaa, kun homma pysyy hallussa.

Keräsimme alle kattavan paketin hybridityön työkaluista, jotka me DNA:lla voimme tarjota yrityksesi avuksi, kun päätätte virittää hybridityönne toimivimmalle mahdolliselle vaihteelle! 

Älä tingi nopeista yhteyksistä tai toimivista laitteista

1. Luotettavat ja nopeat yhteydet ovat etätyön perusta

Haluatko tarjota työntekijöillesi mahdollisuuden työskennellä ilman ärsyttävää etäpalaverien pätkimistä ja turhia katkoksia työssä? Sekä pieneen toimistoon että etätyöhön sopiva DNA Yrityslaajakaista on oikea ratkaisu sinulle, joka haluat huolehtia työntekijöidesi helposta pääsystä luotettavien yhteyksien pariin – nopeudet yltävät aina gigabittiin asti. Palvelu saadaan toteutettua niin kiinteässä verkossa kuin langattomassa 5G-mobiiliverkossa. 5G tarjoaa huippunopeuksia ja poikkeuksellisen lyhyitä viiveitä, jolloin kaikki verkkoa vaativat työasiat hoituvat ilman hitaiden yhteyksien ja huonon suorituskyvyn aiheuttamia harmaita hiuksia.

2. Huoletonta surffausta myös kaukomailla ilman yllätyskuluja

Etätyön mukana tullut paikkariippumattomuus on kasvattanut trendiä työskennellä niin mökiltä kuin ulkomaanreissultakin. Jos teillä tavataan työskennellä muissa EU-maissa, DNA Business Rajaton -liittymillä puhut ja tekstaat kotimaan hinnoin sekä surffaat huoletta kattavan EU-datapaketin turvin. Jos työmatkat suuntautuvat EU:n rajojen ulkopuolelle, DNA Reissudata mahdollistaa sujuvan ja turvallisen työskentelyn verkossa ilman yllätyskuluja.

3. Laitehankintojen keskittäminen kannattaa 

Kuinka pitkä takuu työntekijän rikkoutuneessa tietokoneessa olikaan? Mitä kautta oikuttelevan puhelimen huolto hoituu? Vastaukset näihin ja moniin muihin laitekysymyksiin saat helposti, kun hankit kaikki laitteesi keskitetysti DNA:lta. Laitevalikoimamme on rakennettu vastaamaan erityisesti yritysten ja henkilöstön käyttötarpeisiin ja vaatimuksiin. DNA Palvelulaite -malli sisältää laitteiden lisäksi kattavat ennalta määritetyt elinkaaripalvelut valitsemasi sopimuskauden ajaksi. Lopuksi DNA kierrättää laitteet tietoturvallisesti ja ympäristöystävällisesti. 

Korota yrityksesi tietoturvan tasoa helposti

4. Selausturva on näppärä suoja puhelinliittymälle 

Huolestuttaako, päätyvätkö työntekijäsi joskus haitallisille sivuille, jotka voivat saastuttaa heidän puhelimensa? Aina pelkkä tarkkuus sivustojen valinnassa ja linkkien klikkaamisessa ei riitä – siksi tähänkin on keksitty helppo tapa suojautua! DNA Selausturva on liittymän lisäpalvelu, joka estää pääsyn netin tunnetuimmille haitallisille sivustoille. Palvelu on kytkettävissä sekä puhelin- että liikkuva laajakaista -liittymiin. 

5. Yrityksesi tärkeät tiedot vain haluamasi henkilöiden saatavilla 

DNA Secure Accessin avulla saat työntekijöillesi ja yhteistyökumppaneillesi turvallisen paikkariippumattoman pääsyn yrityksesi palveluihin ja tietoihin. Voit itse määritellä, millaiset oikeudet haluat antaa kenellekin. Kaksivaiheista tunnistautumista vaativa DNA Strong Authentication on tehokas tapa ehkäistä vääriin käsiin joutuneiden käyttäjätunnusten väärinkäyttö. Kun työntekijäsi on kirjautumassa tietojärjestelmään, palvelu tarkistaa ensin annetun tunnuksen ja salasanan yrityksen käyttäjätietokannasta. Sen jälkeen se pyytää kertakäyttöistä salasanaa, joka saapuu tunnistautujan matkapuhelimeen. Kas noin – nyt käyttäjä on tunnistettu kaksivaiheisesti ja yrityksesi järjestelmien tietoturvallinen käyttö voi alkaa! 

6. Kun laitteet on turvattu, huoli on poissa 

Helpottuisiko arkesi, jos voisit keskittää kaikkien päätelaitteiden ja palvelimien tietoturvan hallinnan yhteen näkymään? DNA Endpoit Protectionilla se onnistuu! Palvelu suojaa yritystäsi haitta- ja kiristysohjelmilta ja sisältää haavoittuvuuksien hallinnan. Voit määrittää tietoturva-asetuksia kätevästi laitekohtaisilla profiileilla. 

Varmista mutkaton tiimityöskentely ja sujuva asiakaspalvelu 

7. Paikkariippumaton työnteko käy kuin leikiten sitä tukevien työkalujen avulla 

Tiimityö vaatii oikeat työkalut! Microsoft 365 varmistaa työntekijöidesi tietoturvallisen työskentelyn, tehokkaat kokoukset, helpon pääsyn tiedostoihin ja sujuvan yhteydenpidon niin sisäisesti kuin asiakkaiden kanssa. Paketeista löytyy valinnanvaraa peruskäytöstä raskaampiin tarpeisiin. 

8. Asiakaspalvelun tasoa voi aina parantaa – joustavuus ja skaalautuvuus huomioiden 

DNA Call -mobiilisovellus tehostaa yrityksesi laadukasta asiakaspalvelua. Mobiilisovelluksen ansiosta asiakaspuheluun voi vastata helposti missä ja milloin vain. DNA Call sopii kaikenkokoisille yrityksille eri toimialoilla, ja se skaalautuu joustavasti muuttuviin tarpeisiin. Palvelussa pystyt myös tarkastelemaan kätevästi puhelun käsittelyn etenemistä. 

 

Lisätietoa hybridityöhön sopivista työkaluista löydät täältä.

Avainsanat:

Verkko Yhteydet Mobiili Digitalisaatio Muuttuva työ 5G Tietoturva Liikkuva työ Liikkuva laajakaista Etätyö

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Älä anna stressin ottaa ohjaksia – hyvinvointilääkärin vinkit työn ja vapaa-ajan tasapainoon

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

10+1 välttämätöntä vinkkiä yrityksen kyberresilienssin vahvistamiseksi

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Miten teknologiayritys uudistuu palveluorganisaatioksi?

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Terveydenhuoltokin hyötyy reunalaskennasta – parempaa hoitoa haja-asutusalueille

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.