Sitowise - Digitaalisuus tuo lisävauhtia rakentamiseen

Sitowise hyödyntää digitaalisia sovelluksia, jotka säästävät rakennusprojekteissa aikaa ja kustannuksia. DNA Busineksen tietoliikenneratkaisut antavat hyvän pohjan liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Sitowise on rakennetun ympäristön asiantuntijayritys, jonka palveluvalikoima kattaa kaikki suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut rakentamisen koko elinkaarelle. Yhtiön suurimmalla liiketoiminta-alueella, talonrakentamisen suunnittelu- ja konsultointipaveluilla on hyvä vauhti päällä, sillä korjausrakentamisen ohella myös uudiskohteiden määrä on kasvussa. Noin 720 työntekijän liiketoiminta-alueella on toimintaa Suomen ohella Baltiassa.

Liiketoimintajohtaja Timo Palonkoski sanoo, että useissa toimipisteissä toimivalle yritykselle tietoliikenneratkaisujen luotettavuus on äärimmäisen tärkeää.

DNA Busineksen Yritysverkko tarjoaa Sitowisen toimistojen välille datayhteydet, joihin on liitetty palomuuri- ja tietoturvapalvelut. Yhteydenpito työmaakohteisiin hoituu 4G-yhteyksillä.

”Olemme olleet DNA:n ratkaisuihin erittäin tyytyväisiä. Arvostamme myös palveluhenkistä asennetta. Hommat hoituvat hyvin ja ajallaan”, Palonkoski toteaa.

Hänen mukaansa digitalisoituminen nopeuttaa tiedonkulkua ja sujuvoittaa rakennusprojektien etenemistä. Se tarkoittaa merkittäviä kustannussäästöjä kaikille osapuolille.

Esimerkiksi vauhdilla yleistyvät videoyhteydet säästävät aikaa, kun osa palavereista ja jatkossa myös hankkeen valvontaa voidaan hoitaa osittain etänä.


Näillä ratkaisuilla kehitimme asiakkaamme liiketoimintaa:


DNA Yritysverkko
Tietoturvapalvelut
Mobiililiittymät

Avainsanat:

Referenssi Verkko 4G Tietoturva
 

Lue lisää uudesta työstä

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.