Blogit

Nyt on nopiaa! Valokuituverkko saapuu vaasalaisyritysten saataville

DNA rakentaa tänä vuonna Vaasaan kattavan valokuituverkon yrityksiä ja taloyhtiöitä varten. Valokuituun voi liittyä isossa osassa Vaasaa viimeistään tämän vuoden lopussa.

Valokuitu moninkertaistaa saatavilla olevien laajakaistojen nopeuden, sillä DNA:n valokuidulla nettiyhteyden nopeus voi nousta jopa 10 gigaan. Uudella valokuituverkolla DNA valmistautuu myös tulevaan 5G-aikaan.

Vaasassa on vireä yrityselämä, jolle nopeat yhteydet ovat elinehto. DNA:n tehokas valokuituverkko tarkoittaa nopeita ja luotettavia internetyhteyksiä sekä mahdollisuutta yhdistää toimipistekohtaiset lähiverkot yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi.

Käytännössä valokuituun vaihtava firma voi jatkossa liittää verkkoonsa yhä useampia laitteita ilman, että yhteys hidastuu. Vastaavasti samoilla laitteilla voi pyörittää aiempaa raskaampia ohjelmistoja ja tiedostoja. Silloin ei koko yrityksen netti hidastele, kun markkinoinnin Marjut lataa korkealaatuisia mainosvideoita someen.

Valokuitu vauhdittaa myös mobiiliverkon nopeuksia. Tukiasemat ovat tiiviissä yhteydessä kiinteään verkkoon, joten valokuitu nopeuttaa myös 4G-, 5G- ja muita mobiiliyhteyksiä.

Vauhdikas mobiiliyhteys on iloksi tietysti puhelimella tapahtuvien työ- ja vapaa-ajan asioiden hoidossa, mutta myös siinä tapauksessa, että yritys myy tai hyödyntää esineiden internetiin liittyviä palveluita.

Miten on, meinaatko siirtyä valokuituaikaan?

Kaipaatko lisätietoa valokuidusta tai DNA:n yrityspalveluista? Lue lisää verkkosivuiltamme, sieltä löydät myös Vaasan seudun myyntipäällikön yhteystiedot.

Tutustu

 

Mitä yrityksesi täytyy tietää, jos se haluaa jatkossakin taata tehokkaat, turvalliset ja hallittavat verkkoratkaisut? Lataa DNA:n maksuton opas ja lue, mitä pilvipalvelut edellyttävät yritysverkolta!

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.