Blogit

Nissilä, Hyppönen ja GDPR – tärppisi Valtion ICT-päivään

Valtori ja Hansel järjestävät jälleen perinteisen ICT-päivän asiakkailleen.  Päivä on suunnattu tieto- ja taloushallinnon päättäjille ja asiantuntijoille sekä hankinnoista vastaaville. Mukana tapahtumassa on lisäksi yli 30 sopimustoimittajaa. Varmasti mahtava ja keskusteluntäyteinen tilaisuus siis tulossa!

Päivän aikana on mahdollisuus tutustua sopimustoimittajien osastoihin ja kuulla ajankohtaisia puheenvuoroja, joista tässä muutama poiminta.

Puheenvuorot alkavat klo 12 yleiskatsauksella Valtorin ja Hanselin yhteistyöstä ja rooleista. Heti tämän perään on luvassa Valtiokonttorin digijohtajan Nina Nissilän katsaus ”Digitalisaatio ja ICT Valtionhallinnossa”. Uskon, että nämä esitykset herättelevät hyvin päivän aiheeseen ja tarjoavat hyvän pohjan keskustelun jatkamiselle.
 
Iltapäivän tietoiskuista nostaisin erityisesti esiin klo 13:50 alkavan puheenvuoron Väestörekisterikeskukselta aiheesta ”Mitä sähköiset Suomi.fi-valtuudet sisältävät ja miten asiointipalvelut voivat niitä hyödyntää?”. Esityksessä pureudutaan muun muassa etuihin, jotka saavutetaan, kun käyttäjä voidaan luotettavasti tunnistaa digimaailmassa.
 
Ajankohtaisista teemoista tietoisku EU:n tietosuoja-asetuksesta (GDPR) on puolestaan tarjolla klo 14:30 alkaen. 

Nykyisen yhteiskuntamme sähköisten palveluiden avaaminen kansalaisille ei olisi voinut tapahtua ilman käyttötarpeeseen mietittyjä tietoturvaratkaisuja. Se onkin yksi hyvä esimerkki siitä, miten tietoturva on osaltaan ollut mahdollistamassa meille kansalaisille uusia tapoja saavuttaa viranomaisten palveluita. Päivän puheenvuorot päättääkin Mikko Hyppönen F-Securelta. Hänen aiheenaan on ytimekkäästi ”Tietoturva mahdollistajana”.  
 
DNA on mukana tapahtumassa omalla osastollaan ja haluankin toivottaa kaikki tervetulleeksi sinne keskustelemaan!
 
Tapaamisiin Wanhassa Satamassa!

Tapahtuma on tänä vuonna torstaina 12.10.2017 Helsingin Wanhassa Satamassa. Sen pääteemoina ovat yhteensopivien palveluiden hyödyt ja jatkuvat kehittäminen. Yhteensopivuutta edistetään ja kehitetään sekä valtion virastojen kesken, että useiden eri sopimistoimittajien kanssa, joihin me DNA:llakin lukeudumme. 
 

Avainsanat:

Vinkit Digitalisaatio

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

5G laajenee vauhdilla, ja siitä hyötyvät niin yritykset kuin kotitaloudet – ”Kun työt tehdään pilvessä, on yhteyden nopeudella todella väliä”

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Älä anna stressin ottaa ohjaksia – hyvinvointilääkärin vinkit työn ja vapaa-ajan tasapainoon

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

10+1 välttämätöntä vinkkiä yrityksen kyberresilienssin vahvistamiseksi

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Miten teknologiayritys uudistuu palveluorganisaatioksi?

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.