Naava - Raikasta sisäilmaa verkon välityksellä

”DNA on ollut meille joustava yhteistyökumppani, joka tarjoaa helpon ja yksinkertaisen palvelupaketin.”

Naava on vuonna 2011 perustettu suomalaisyritys, jonka kehittämä älykäs aktiiviviherseinäteknologia tuo terveellisen sisäilmaston kaikkiin tiloihin. Yhtiö työllistää Jyväskylän ja Helsingin toimipisteissään yhteensä noin 30 henkilöä, ja sen vuosittaisen liikevaihdon kasvuvauhti on ollut alusta asti huikea – jopa 200 prosenttia. Yhtiön nykyiset päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Venäjä.

 

”Jos kaikki menee hyviin, niin ensimmäiset toimitukset suuntautuvat loppuvuodesta Isoon-Britanniaan, Lontooseen. Suuntaamme katsettamme jatkossa myös Kiinaan, eli sinne, missä on paljon käytännön ongelmia ilmanlaadun kanssa”, toteaa Naavan perustaja ja toimitusjohtaja Niko Järvinen.

Data kulkee ja huolto pelaa 

DNA on toiminut Naavan yhteistyökumppanina vuodesta 2014 lähtien. Aktiiviviherseinälaitteisiin kuuluvat DNA:n M2M -dataliittymät auttavat NaturVentionia valvomaan ja hallinnoimaan omien asiakkaidensa tuotteita verkon välityksellä. Luotettava verkkoyhteys ja datan siirto mahdollistavat myös vaivattoman NatureService -huoltopalvelutakuun tarjoamisen.

”DNA:n M2M dataliittymien avulla kommunikointi yrityksemme ja asiakkaidemme laitteiden välillä perustuu datapohjaiseen tiedonsiirtoon. DNA:n avustuksella voimme seurata 24/7, mikä asiakkaidemme viherseinien tilanne on ja, millä syklillä huoltotoimenpiteet on tarvetta aikatauluttaa.”

Etävalvonta parantaa tuotteiden laatua

Yhteistyö DNA Busineksen kanssa on auttanut Naavaa parantamaan tuotteidensa laatua, sillä luotettava verkkoyhteys takaa sen, että myös asiakkaiden järjestelmien toiminta on jatkuvasti huippuunsa hiottua.

Etävalvonta vähentää myös huollon kustannuksia, sillä vikatilanteisiin voidaan reagoida välittömästi ja parhaimmillaan ennakoivasti perustuen etävalvontatietoihin.

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa

Teollinen Internet (IoT)
Yhteydet ja verkottamispalvelut

Avainsanat:

Referenssi Verkko Yhteydet IoT M2M
 

Lue lisää uudesta työstä

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.