Mothers in Business MiB ry

Mothers in Business -yhdistys (MiB) tuo eri puolilla Suomea asuvat urahenkiset äidit yhteen ja auttaa heitä kehittämään ammatillista osaamistaan niin perhevapaiden aikana kuin töihin paluun jälkeenkin. MiB järjestää keskustelutilaisuuksia, yritysvierailuja, koulutuksia, työpajoja, illanviettoja ja muita tilaisuuksia uraäideille. Lähtökohtana on, että tilaisuuksiin voi osallistua lapsen kanssa. Yhdistys hyödyntää DNA Meeting Space -videoneuvotteluratkaisua muun muassa etäkokouksien järjestämisessä.

Vastikään perhevapailta töihin palannut Suvi Peltomäki toimii MiBin hallituksessa yrityssuhdevastaavana. Hän vastaa yhdistyksessä muun muassa yrityssuhteiden luomisesta, uusista kumppanuuksista ja yritysvierailujen järjestämisestä. Toimenkuvaan on kuulunut myös yhdistyksestä irronneen startupin osakasneuvottelujen läpivienti yhdistyksen edustajana.

Toiveena ja tavoitteena on, että MiBin toiminta laajenisi kaikkiin suurimpiin yliopistokaupunkeihin.

”Tällä hetkellä toimimme Helsingissä, Kuopiossa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Toimintamme herättää kiinnostusta lukuisilla paikkakunnilla ja uskomme sen laajentuvan entisestään”, sanoo Peltomäki.

Modernit tietoliikenneyhteydet ja helppokäyttöinen neuvotteluratkaisu edesauttavat laajentumisessa.

”Olemme hyödyntäneet DNA Meeting Spacea moniin eri tarkoituksiin, muun muassa valitessamme hallitukseemme täydennystä. Tahdoimme, että valintaan osallistuminen olisi valtakunnallista. DNA Meeting Spacen avulla on helppo kerätä ihmiset yhteen, olivatpa he sitten junamatkalla, eri kaupungeissa tai kotisohvalla”, sanoo Peltomäki.

”MiBissä tehdään erittäin paljon asioita yli paikkakuntarajojen. Meeting Space mahdollistaa myös etäosallistumisen esimerkiksi hallituksen ja yhdistyksen kokouksiin sekä muihin toimintaa organisoivien tiimien kokouksiin. Myös uudet MiB-paikkakunnat perehdytetään toimintaan näitä yhteyksiä hyödyntäen”, jatkaa Peltomäki.

Toimintaan osallistuminen tekee töihin palaamisesta helpompaa

Yhteydet työelämään ja yritysmaailmaan ovat helpottaneet myös töihin palaamisessa.

”Työskentely MiBissä on mahdollistanut verkostoitumisen eri alojen ammattilaisten kanssa. Jäsenet ovat kunnianhimoisia ja ammattitaitoisia naisia, joilla on kova draivi viedä asioita eteenpäin. Toimintaan osallistumalla olen voinut edistää omaa uraani myös äitiyslomani aikana ja päässyt opettelemaan uusia taitoja”, Peltomäki sanoo.

Näillä ratkaisuilla tuemme asiakkaamme liiketoimintaa:

DNA Meeting Space

Avainsanat:

Yhteydet Viestintä
 

Lue lisää uudesta työstä

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.