Mobiiliverkko tuo vauhtia liikkuvaan työhön Tampereella

Teknologiavetoisista yrityksistä tunnetulta Tampereelta löytyy monipuolista liiketoimintaa ja rohkeita kasvuyrityksiä. Alueen rennosta yrityskulttuurista kertoo se, että asiakkaiden kanssa vaihdetaan kuulumisia niin perinteisesti puhelimitse kuin videoyhteyksilläkin. Työtä tehdään joustavasti myös toimiston ulkopuolella. Silloin myös verkon on toimittava missä vain. 

Päivitetty 4G-verkko ja alkuvuodesta ydinkeskustan alueella käyttöön otettu 5G-verkko tuovat yrityksille tehokkuutta ja sujuvuutta työntekoon paikasta riippumatta. Kysyimme Tampereen seudulla toimivilta myyntipäälliköiltämme Juhalta, Mikolta ja Timolta, miten mobiiliverkon nopeus ja luotettavuus nähdään alueen yrityksissä.

“Nopeus ja verkon kattavuus ovat sitä mitä halutaan. Kun toimitusjohtaja lähtee kesämökille etätöihin, täytyy yhteyksien olla kunnossa”, Juha Kaikkonen sanoo.

"Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä mobiiliverkon toimivuuteen. Tämän lisäksi nopeus ja varmuus nousevat tärkeiksi tekijöiksi liittymäostoksilla. Kasvavaa kiinnostusta on myös 5G-verkkoja kohtaan, sillä niiden avulla saadaan jatkossa hyvät yhteydet hieman syrjempäänkin tai vaikkapa liikkuvaa työtä tekevälle”, lisää Mikko Heinonen.

Mobiiliverkko sopii kaikenlaisille yrityksille. Se on nopea ottaa käyttöön ja soveltuu loistavasti myös varayhteydeksi kiinteän verkon ohelle. Mobiiliratkaisut sopivat hyvin myös sellaisille yrityksille, joilla on toimipisteitä laajalla alueella.

“4G-verkon päivitykset ovat lisänneet tiedonsiirtonopeuksia. Kun yhteydet toimivat, voi töitä tehdä missä vain ja hommat sujuvat mutkattomasti”, Timo Koistinen tietää kertoa.

”Myös 5G-verkko on tällä hetkellä ydinkeskustan alueella jo toiminnassa uuden sukupolven laitteille ja alkuvuoden aikana verkkoa tullaan laajentamaan entisestään. Kustannustehokas vaihtoehto kiinteälle netille kiinnostaa, sillä esimerkiksi kuituyhteyttä ei ole kaikkien saatavilla”, Mikko jatkaa.

Jos joskus mobiiliverkon katkot, nopeudet ja toimipisteiden kuuluvuus ovat saattaneet huolestuttaa, voi nykypäivänä huokaista jo helpotuksesta. Päivitetty 4G-verkko ja kantamaltaan alati laajeneva 5G tuovat nyt aiempaa nopeammat ja vakaammat tiedonsiirtonopeudet, ja huolehtivat siitä, että yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää liiketoimintasovelluksia mobiililaitteilla paikkariippumattomasti.

“Kannustan yrityksiä rohkeasti kysymään mobiilidatan ratkaisuista liiketoiminnan tehostamiseksi, sillä kilpailuetua on toden totta saatavilla”, Timo kehottaa.

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa Tampereen mobiiliverkosta ja yrityspalveluista. Sieltä löytyvät myös Tampereen seudun yritysmyyntipäälliköiden yhteystiedot.

Avainsanat:

Mobiili 5G 4G
 

Lue lisää uudesta työstä

6/2022 Jaana-Liisa Malin

Palveluntarjoaja vai aito kumppani? Yritysten väliset suhteet vaativat työtä, mutta palkitsevat onnistuessaan

Yritysten välinen vuorovaikutus on vahvaa suhdetoimintaa – omine ylä- ja alamäkineen.
Kalastelu ja heikot kotipalomuurit nakertavat nyt tietoturvaa.
6/2022 DNA Business

Kalastelu ja heikot kotipalomuurit nakertavat nyt tietoturvaa

Kyberrikolliset manipuloivat vastaanottajaa mielellään pelolla.
6/2022 DNA Business

Kuinka helpottaa asiakaspalvelijan arkea, kun viestitulvaan tahtoo hukkua? DNA:n ratkaisu on Genesys

Genesys-pilvipalvelu helpottaa asiakaspalvelijoiden arkea, tehostaa työskentelyä ja helpottaa tasalaatuisen monikanavaisen asiakaspalvelun toteuttamista. Yhteydenottoihin vastaaminen onnistuu yhdessä kanavassa eikä asiakaspalvelu ole enää ohjelmien välillä poukkoilua.
6/2022 DNA Business

Kesällä voi taas keskittyä – mitä kaikkea johtajan tulisi tietää tekkimaailman menosta?

Johtajat ovat taas saaneet paahtaa täysillä koko kevään ja lähestyvä kesäloma lupailee hetken helpotusta.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.