Mobiiliverkko tuo vauhtia liikkuvaan työhön Tampereella

Teknologiavetoisista yrityksistä tunnetulta Tampereelta löytyy monipuolista liiketoimintaa ja rohkeita kasvuyrityksiä. Alueen rennosta yrityskulttuurista kertoo se, että asiakkaiden kanssa vaihdetaan kuulumisia niin perinteisesti puhelimitse kuin videoyhteyksilläkin. Työtä tehdään joustavasti myös toimiston ulkopuolella. Silloin myös verkon on toimittava missä vain. 

Päivitetty 4G-verkko ja alkuvuodesta ydinkeskustan alueella käyttöön otettu 5G-verkko tuovat yrityksille tehokkuutta ja sujuvuutta työntekoon paikasta riippumatta. Kysyimme Tampereen seudulla toimivilta myyntipäälliköiltämme Juhalta, Mikolta ja Timolta, miten mobiiliverkon nopeus ja luotettavuus nähdään alueen yrityksissä.

“Nopeus ja verkon kattavuus ovat sitä mitä halutaan. Kun toimitusjohtaja lähtee kesämökille etätöihin, täytyy yhteyksien olla kunnossa”, Juha Kaikkonen sanoo.

"Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä mobiiliverkon toimivuuteen. Tämän lisäksi nopeus ja varmuus nousevat tärkeiksi tekijöiksi liittymäostoksilla. Kasvavaa kiinnostusta on myös 5G-verkkoja kohtaan, sillä niiden avulla saadaan jatkossa hyvät yhteydet hieman syrjempäänkin tai vaikkapa liikkuvaa työtä tekevälle”, lisää Mikko Heinonen.

Mobiiliverkko sopii kaikenlaisille yrityksille. Se on nopea ottaa käyttöön ja soveltuu loistavasti myös varayhteydeksi kiinteän verkon ohelle. Mobiiliratkaisut sopivat hyvin myös sellaisille yrityksille, joilla on toimipisteitä laajalla alueella.

“4G-verkon päivitykset ovat lisänneet tiedonsiirtonopeuksia. Kun yhteydet toimivat, voi töitä tehdä missä vain ja hommat sujuvat mutkattomasti”, Timo Koistinen tietää kertoa.

”Myös 5G-verkko on tällä hetkellä ydinkeskustan alueella jo toiminnassa uuden sukupolven laitteille ja alkuvuoden aikana verkkoa tullaan laajentamaan entisestään. Kustannustehokas vaihtoehto kiinteälle netille kiinnostaa, sillä esimerkiksi kuituyhteyttä ei ole kaikkien saatavilla”, Mikko jatkaa.

Jos joskus mobiiliverkon katkot, nopeudet ja toimipisteiden kuuluvuus ovat saattaneet huolestuttaa, voi nykypäivänä huokaista jo helpotuksesta. Päivitetty 4G-verkko ja kantamaltaan alati laajeneva 5G tuovat nyt aiempaa nopeammat ja vakaammat tiedonsiirtonopeudet, ja huolehtivat siitä, että yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää liiketoimintasovelluksia mobiililaitteilla paikkariippumattomasti.

“Kannustan yrityksiä rohkeasti kysymään mobiilidatan ratkaisuista liiketoiminnan tehostamiseksi, sillä kilpailuetua on toden totta saatavilla”, Timo kehottaa.

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa Tampereen mobiiliverkosta ja yrityspalveluista. Sieltä löytyvät myös Tampereen seudun yritysmyyntipäälliköiden yhteystiedot.

Avainsanat:

Mobiili 5G 4G
 

Lue lisää uudesta työstä

9/2021 DNA Business

Keskitä mobiilipalvelut yhdelle luukulle – toimivat ja oikein valitut ratkaisut tukevat yrityksen kasvua

Yhä useampi työtehtävä hoituu nykyään mobiilisti.
SIM-kortilla varustettu tabletti on paras liikkuvan työn väline
9/2021 DNA Business

SIM-kortilla varustettu tabletti on paras liikkuvan työn väline

Neljä asiaa, jotka tekevät tabletista läppäriä näppärämmän työvälineen.
Merja Rahkola-Toivanen on yrityssparraaja KasvuOpen-verkostossa, jossa hän neuvoo yrityksiä muun muassa myynnissä, markkinoinnissa ja johtamisessa.
9/2021 DNA Business

Pizzayrittäjän kasvuneuvo: "Palkkaa ainakin yksi betonibuutsi!"

Merja Rahkola-Toivanen on yrityssparraaja KasvuOpen-verkostossa.
9/2021 Olli Sirkka

Pelataanko teilläkin innovaatiolottoa kahviautomaatilla? Oikeat innovaatiot syntyvät toisin

”Kyllä meillä on innovointikyky pahasti kärsinyt etäilystä”.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.