Blogit

Mobiiliverkko tuo vauhtia liikkuvaan työhön Tampereella

Teknologiavetoisista yrityksistä tunnetulta Tampereelta löytyy monipuolista liiketoimintaa ja rohkeita kasvuyrityksiä. Alueen rennosta yrityskulttuurista kertoo se, että asiakkaiden kanssa vaihdetaan kuulumisia niin perinteisesti puhelimitse kuin videoyhteyksilläkin. Työtä tehdään joustavasti myös toimiston ulkopuolella. Silloin myös verkon on toimittava missä vain. 

Päivitetty 4G-verkko ja alkuvuodesta ydinkeskustan alueella käyttöön otettu 5G-verkko tuovat yrityksille tehokkuutta ja sujuvuutta työntekoon paikasta riippumatta. Kysyimme Tampereen seudulla toimivilta myyntipäälliköiltämme Juhalta, Mikolta ja Timolta, miten mobiiliverkon nopeus ja luotettavuus nähdään alueen yrityksissä.

“Nopeus ja verkon kattavuus ovat sitä mitä halutaan. Kun toimitusjohtaja lähtee kesämökille etätöihin, täytyy yhteyksien olla kunnossa”, Juha Kaikkonen sanoo.

"Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä mobiiliverkon toimivuuteen. Tämän lisäksi nopeus ja varmuus nousevat tärkeiksi tekijöiksi liittymäostoksilla. Kasvavaa kiinnostusta on myös 5G-verkkoja kohtaan, sillä niiden avulla saadaan jatkossa hyvät yhteydet hieman syrjempäänkin tai vaikkapa liikkuvaa työtä tekevälle”, lisää Mikko Heinonen.

Mobiiliverkko sopii kaikenlaisille yrityksille. Se on nopea ottaa käyttöön ja soveltuu loistavasti myös varayhteydeksi kiinteän verkon ohelle. Mobiiliratkaisut sopivat hyvin myös sellaisille yrityksille, joilla on toimipisteitä laajalla alueella.

“4G-verkon päivitykset ovat lisänneet tiedonsiirtonopeuksia. Kun yhteydet toimivat, voi töitä tehdä missä vain ja hommat sujuvat mutkattomasti”, Timo Koistinen tietää kertoa.

”Myös 5G-verkko on tällä hetkellä ydinkeskustan alueella jo toiminnassa uuden sukupolven laitteille ja alkuvuoden aikana verkkoa tullaan laajentamaan entisestään. Kustannustehokas vaihtoehto kiinteälle netille kiinnostaa, sillä esimerkiksi kuituyhteyttä ei ole kaikkien saatavilla”, Mikko jatkaa.

Jos joskus mobiiliverkon katkot, nopeudet ja toimipisteiden kuuluvuus ovat saattaneet huolestuttaa, voi nykypäivänä huokaista jo helpotuksesta. Päivitetty 4G-verkko ja kantamaltaan alati laajeneva 5G tuovat nyt aiempaa nopeammat ja vakaammat tiedonsiirtonopeudet, ja huolehtivat siitä, että yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää liiketoimintasovelluksia mobiililaitteilla paikkariippumattomasti.

“Kannustan yrityksiä rohkeasti kysymään mobiilidatan ratkaisuista liiketoiminnan tehostamiseksi, sillä kilpailuetua on toden totta saatavilla”, Timo kehottaa.

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa Tampereen mobiiliverkosta ja yrityspalveluista. Sieltä löytyvät myös Tampereen seudun yritysmyyntipäälliköiden yhteystiedot.

Avainsanat:

Mobiili 5G 4G

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Liningin vedenohjausjärjestelmä valvoo maailman puhtaimman veden kulkua IoT- ja APN-ratkaisujen avulla

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.