Blogit

Miten uusimmat iPhone-puhelimet soveltuvat työkäyttöön?

Tänä syksynä Apple esitteli tuttuun tapaan uudet omenaperheen jäsenensä. Applella on ollut tapana julkistaa joka toinen vuosi merkittävämmin uudistettu puhelinmalli ja välivuosina, kuten nytkin, hieman kevyemmin päivitetty versio. Syyskuussa tarjolle tulivat iPhone XS ja sen isoveli iPhone XS Max sekä lokakuussa hitusen edullisempi iPhone XR.

Mutta kuinka uutuudet palvelevat työpuhelimena?

Uudet ominaisuudet työkäytössä:

  • Hyvältä näytöltä on mukava tehdä tarkkuutta vaativia työtehtäviä, eikä esimerkiksi kannettavaa tarvitse kaivaa esiin niin usein. iPhone XS:ssä ja XS Maxissa näytöt ovat laadultaan erinomaiset: näyttöjen tarkkuus, väritoisto, katselukulmat ja kirkkaus ovat huippuluokkaa, jolloin myös työnteko on miellyttävää.
  • Kukapa haluaisi käyttää työaikaansa temppuilevan puhelimen kanssa? Prosessorit ovat syksyn malleissa aiempaa nopeammat ja puhelinten suorituskyky näin ollen parempi. Tämä tekee käytöstä sukkelaa ja mukavaa.
  • Kamera on nykyään monelle oleellinen työväline. Itse napattuja laadukkaita kuvia voi käyttää markkinoinnissa ja tasokkaita kuvia kehtaa lähettää myös asiakkaalle. iPhone XS:ssä on 12 megapikselin laajakulma- ja telelinssikamerat. Uuden kuvaprosessorin edut ilmenevät erityisesti liikkuvaa kohdetta kuvatessa, jolloin kuvista saa entistä terävämpiä. Myös syväterävyyttä on parannettu, ja uusissa malleissa sitä on jopa mahdollista säätää jälkikäteen. Lisäksi sekä valon tallentamiskyky hämärässä että kuvien värimaailma ovat aiempaa paremmat.
  • Akku – se pieni mutta oleellinen murheenkryyni, joka tahtoo usein loppua hieman turhan pian. Näin on etenkin nykyään, kun puhelimella saa tehtyä yhtä sun toista, jolloin sitä myös käytetään runsaasti. XS-mallin akun parempi kesto on siis varmasti usealle työn sankarille mieluisa lisä!
  • Työpuhelimen ollessa jatkuvasti käytössä on toki mukavaa, että teknisten ominaisuuksien ohella laitteen ulkopinta miellyttää. XS:ssä ja XS Maxissa myös tätä on mietitty: muotoilu on onnistunut ja käytetyt materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä.

Kokonaisuutena voisimme siis arvioida, että uutuudet palvelevat erityisesti niitä, jotka vaativat työpuhelimeltaan paljon ja ovat tykästyneet iOS-käyttöjärjestelmään.

Vaikka tuotteilla on kookas hintalappu, saa rahalle myös vastinetta. Jos haluaa joka päivä nauttia huippulaatuisesta työpuhelimesta, jossa niin nopeus, tehokkuus, näyttö, akun kesto kuin kaiuttimetkin ovat parasta laatua, ovat syksyn uutuudet oikein hyvä valinta. Tutustu tarkemmin uusiin iPhone-puhelimiin!

Älypuhelin on nykyisin korvaamaton apu monessa työssä, mutta työpuhelimen tietoturvassa olisi monilla parantamisen varaa. Lataa maksuton opas ja lue tehokkaat vinkit, joiden avulla yrityksesi yksityisasiat pysyvät yksityisinä!

Avainsanat:

Mobiili Yrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.