Mitä ovat podcastit ja miksi niitä kuunnellaan juuri nyt?

Podcastit, eli netin kautta kuunneltavat äänitallenteet, ovat tällä hetkellä suositumpia kuin koskaan. Puheohjelmat ovat korvanneet musiikin kuuntelun lenkkipoluilla, kuntosalilla, joka-aamuisilla työmatkoilla sekä kotitöiden taustalla.

Podcastien tyylit vaihtelevat asiaohjelmista viihteeseen ja erilaisten ohjelmien valikoima laajenee jatkuvasti. Yritysten markkinoinnissa ne ovat kuitenkin melko uusi ilmiö, vaikka tilausta laadukkaalle suomenkieliselle äänisisällölle olisi aivan riittämiin.

Me DNA:lla kokeilemme mieluusti uusia sisällöntuotannon muotoja, koska sillä tavoinhan parhaiten selviää, millaisten juttujen parissa juuri meidän asiakkaamme viihtyvät. Juuri tästä ajatuksesta saikin alkunsa Uuden työn ääniä -niminen podcast-sarjamme, joka käsittelee työelämän muutoksia ja digitalisaation mukanaan tuomia mullistuksia.

Podcasteja voi kuunnella älypuhelimella tai tietokoneella, joten ne ovat helposti lähes kenen tahansa saatavilla.

Aluksi voi olla mukavinta kokeilla niiden kuuntelua selaimen kautta, ilman että mitään tarvitsee ladata tai minnekään täytyy rekisteröityä. Esimerkiksi Tulevaisuuden ammattilaiset -podcastit ovat kuunneltavissa kokonaisuudessaan nettisivuiltamme.

Innostuksen karttuessa suositun Soundcloud-mobiilisovelluksen lataaminen iOS- tai Android-puhelimelle saattaa osoittautua hyväksi ideaksi, sillä Soundcloudista voit etsiä lisää kiinnostavia podcasteja sekä merkata itsellesi suosikkijaksoja myöhempää kuuntelua varten. Lisäksi jaksot löytyvät Applen laitteiden Podcasts-sovelluksesta ja iTunesista. Kesän aikana Uuden työn äänet tulevat kuunneltaviksi myös Suplaan.

Jos et vielä ole tutustunut podcastien ihmeelliseen maailmaan, nyt on mainio hetki kokeilla rohkeasti uutta!
 

Tutustu Uuden työn ääniä -podcasteihin >

Avainsanat:

Digitalisaatio Vinkit Muuttuva työ

Lue lisää uudesta työstä

Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Peter Nyman
9/2023 DNA Yrityksille

Kolme harhaluuloa esiintymisestä ja miksi ne eivät pidä paikkaansa – Peter Nymanin opit johtajille

Esiintymistaito on yritysten johdolle yhä tärkeämpi avu. Siihen liittyy kuitenkin turhaa mystiikkaa. Peter Nyman setvii esiintymiseen liittyviä harhaluuloja ja antaa käytännön neuvoja parempaan esiintymiseen.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.