Maailman johtavat operaattorit luottavat Compteliin

Ohjelmistoyhtiö Comptelin asiakkaita ovat lähes 300 teleoperaattoria kaikilla mantereilla. DNA varmistaa, että yhtiöllä on toimintavarmat ja tietoturvalliset verkkoyhteydet globaalisti.

Comptel kehittää, myy ja toimittaa teleoperaattoreiden liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja, joita käyttää noin 300 asiakasta 90 maassa. Operaattorit hallinnoivat suomalaisyhtiön ohjelmistoilla yli miljardin asiakkaan palveluja.

Asiakaskuntaan lukeutuvat muun muassa maailman johtaviin operaattoreihin kuuluvat América Móvil, China Mobile, T-Mobile, Telefónica O2 ja Vodafone.

Comptelin liiketoiminta on kasvanut viime vuosina nopeasti etenkin Aasiassa. Yrityksellä on yli 600 työntekijää ja 22 toimipistettä eri puolilla maailmaa Sydneystä São Pauloon.

DNA Business tarjoaa globaalille yritykselle korkeatasoiset datayhteydet eri toimipisteiden välille ja yhdistää maantieteellisesti erillään olevat lähiverkot yhdeksi suljetuksi ja tietoturvalliseksi yritysverkoksi.

”Näin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä”, Comptelin Senior Service Manager Muzafer Sulejmani sanoo.

DNA vastaa globaalisti myös Comptelin palomuureista. Tietoturvapalveluihin kuuluu lisäksi palvelinestohyökkäyksen estopalvelu.

Comptelin asiantuntijat tekevät paljon töitä asiakkaiden luona toteuttamassa hankkeita, tekemässä ylläpitotöitä tai myymässä uusia palveluja.

”Siksi tietoturvallisten yhteyksien tarjoaminen liikkuville työntekijöille on tärkeää.
Käytämme paljon esimerkiksi verkko- ja videokokouksia, joiden laatuun pitää voida luottaa”, Sulejmani toteaa.

Hän korostaa, että toimintavarmat ja tietoturvalliset datayhteydet ovat elintärkeitä koko yhtiön liiketoiminnalle.

”Meidän on pystyttävä auttamaan asiakasta kaikissa tilanteissa, jotta operaattorit voivat esimerkiksi laskuttaa asiakkaita tai avata heille liittymiä.”

Sulejmanin mielestä on tärkeää, että yhteistyökumppani ymmärtää Comptelin asiakkaiden tarpeet.

”DNA on itse puhelinoperaattori, joten siellä tunnetaan hyvin operaattoriasiakkaidemme tarpeet ja millaisia asioita loppukäyttäjät asiakkailtamme vaativat. ”

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa

DNA Security Gateway
DNA Secure Access
LAN management
DNA WLAN
DNA Yritysverkko
Tekninen palvelupäällikkö

Lue lisää uudesta työstä

10/2023 DNA Yrityksille

Tavoitteena entistä toimivampi asiakaspalvelu? Helppokäyttöinen mobiilisovellus auttaa sekä yritystä että asiakasta

DNA Call on yrityksille suunnattu mobiilisovellus.
Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.