Maailman johtavat operaattorit luottavat Compteliin

Ohjelmistoyhtiö Comptelin asiakkaita ovat lähes 300 teleoperaattoria kaikilla mantereilla. DNA varmistaa, että yhtiöllä on toimintavarmat ja tietoturvalliset verkkoyhteydet globaalisti.

Comptel kehittää, myy ja toimittaa teleoperaattoreiden liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja, joita käyttää noin 300 asiakasta 90 maassa. Operaattorit hallinnoivat suomalaisyhtiön ohjelmistoilla yli miljardin asiakkaan palveluja.

Asiakaskuntaan lukeutuvat muun muassa maailman johtaviin operaattoreihin kuuluvat América Móvil, China Mobile, T-Mobile, Telefónica O2 ja Vodafone.

Comptelin liiketoiminta on kasvanut viime vuosina nopeasti etenkin Aasiassa. Yrityksellä on yli 600 työntekijää ja 22 toimipistettä eri puolilla maailmaa Sydneystä São Pauloon.

DNA Business tarjoaa globaalille yritykselle korkeatasoiset datayhteydet eri toimipisteiden välille ja yhdistää maantieteellisesti erillään olevat lähiverkot yhdeksi suljetuksi ja tietoturvalliseksi yritysverkoksi.

”Näin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä”, Comptelin Senior Service Manager Muzafer Sulejmani sanoo.

DNA vastaa globaalisti myös Comptelin palomuureista. Tietoturvapalveluihin kuuluu lisäksi palvelinestohyökkäyksen estopalvelu.

Comptelin asiantuntijat tekevät paljon töitä asiakkaiden luona toteuttamassa hankkeita, tekemässä ylläpitotöitä tai myymässä uusia palveluja.

”Siksi tietoturvallisten yhteyksien tarjoaminen liikkuville työntekijöille on tärkeää.
Käytämme paljon esimerkiksi verkko- ja videokokouksia, joiden laatuun pitää voida luottaa”, Sulejmani toteaa.

Hän korostaa, että toimintavarmat ja tietoturvalliset datayhteydet ovat elintärkeitä koko yhtiön liiketoiminnalle.

”Meidän on pystyttävä auttamaan asiakasta kaikissa tilanteissa, jotta operaattorit voivat esimerkiksi laskuttaa asiakkaita tai avata heille liittymiä.”

Sulejmanin mielestä on tärkeää, että yhteistyökumppani ymmärtää Comptelin asiakkaiden tarpeet.

”DNA on itse puhelinoperaattori, joten siellä tunnetaan hyvin operaattoriasiakkaidemme tarpeet ja millaisia asioita loppukäyttäjät asiakkailtamme vaativat. ”

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa

DNA Security Gateway
DNA Secure Access
LAN management
DNA WLAN
DNA Yritysverkko
Tekninen palvelupäällikkö

Lue lisää uudesta työstä

8/2022 DNA Business

Askarruttaako IoT? DNA on yhdistänyt voimansa Telenorin kanssa ja nyt osaamista riittää 

DNA on vastikään yhdistänyt voimansa kansainvälisen Telenorin kanssa.
8/2022 DNA Business

Toimiva palaveri ei ole osallistujan paikasta kiinni – vinkit hybridityöskentelyyn

Koronapandemian aikana totuimme etätyöhön, ja vaikka se alussa oli monella tavalla hankalaa, toimivat käytänteet ja yhteiset säännöt löytyivät nopeasti.
8/2022 Lasse Salonen

Mitä yhteistä on kajakkipyörähdyksellä ja tietoturvalla? Toisto, toisto ja toisto

Etukäteen pahimman pelkääminen ei auta – oli kyse sitten kyberturvallisuudesta tai kaatumisesta kylmässä ja myrskyisessä vedessä.
7/2022 DNA Business

Datan käyttö räjähdysmäisessä kasvussa – näin se tulee muuttamaan arkeamme

Kestävä kehitys on yhä suuremmassa roolissa, kun ICT-yhtiöt rakentavat ekosysteemejään ja kehittävät huomisen teknologiaa.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.