Blogit

Liikkuva vai kiinteä netti yrittäjälle?

Nykypäivänä työ tapahtuu entistä enemmän netissä – pidämme yhteyttä asiakkaisiimme esimerkiksi somessa, säilytämme yhteisiä tiedostojamme pilvipalveluissa ja chattailemme työkavereiden kanssa erilaisten pikaviestimien avulla. Ilman nettiä ei monenkaan työpäivästä tulisi mitään.

Sopivan netin valinnassa kannattaa huomioida, että missä työtä tyypillisesti tehdään. Jos tarkoituksenasi on viettää ensisijaisesti aikaa toimistolla ja mahdollisesti jakaa myös vierasverkkoa asiakkaille, voi tarkoitukseen sopia parhaiten kiinteä nettiyhteys. Langattoman yhteyden avulla wifiä voidaan jakaa niin monelle laitteelle kuin tarvetta on.

Liikkuvaa nettiä kannattaa harkita silloin, kun työ tapahtuu usein etänä tai työmatkoilla reissaten. Kun työtä voidaan tehdä ajasta ja paikasta vapaana, tuo se joustoa myös yrittäjän arkeen. Loman ja työn yhteensovittaminen onnistuu vaivatta, kun kiireelliset asiat hoituvat helposti vaikka kesämökiltä käsin.

4G:n sekä vaiheittain saapuvan 5G:n avulla nopea ja laadukas yhteys voidaan saada myös sinne, mihin kiinteä netti ei syystä tai toisesta ole sopiva vaihtoehto. Etäisinkin erämökki muuntautuu siis vaivatta tietoliikennekeskukseksi, sillä 5G-yhteys tulee vastaamaan kapasiteetiltaan laajakaistan ominaisuuksia. Mobiiliverkkojen etuna onkin niiden laaja saatavuus.

Omalle yritykselle sopiva netti on kustannustehokas ja tuo vauhtia tekemiseen. Katso videolta, mitä eroja valokuitu- ja 5G-verkoilla on. Kumpi soveltuu teille paremmin?

Lue lisää ja tutustu yrittäjille suositeltuihin verkkoratkaisuihin!

Avainsanat:

Yhteydet Mobiili Yrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Näin ennakoit kustannukset: hanki mobiililaitteet palveluna

Artikkeli
5G tuo rajattomasti nopeaa dataa vaativaan työhön
3/2024 DNA Yrityksille

5G tuo rajattomasti nopeaa dataa vaativaan työhön

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Telenor korosti Pohjoismaisen yhteistyön merkitystä Mobile World Congress -tapahtumassa

Blogi
3/2024 Assi Oikari

Helikopteridronet, turvallisuus ja hiilijalanjälki: mobiilialan kansainvälinen kohtaaminen kertoo, mitkä teknologian alueet ovat kuumia juuri nyt

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.