Koirien älyliivit käyttävät NB-IoT-standardin sim-kortteja

Toni Koutu aloitti koirien älyliivien kehittämisen, kun alkoi miettiä omien koiriensa liikunnan määrää. Nyt IoT-pohjaiset Anaxeos-liivit ovat valmiita valloittamaan maailman.


Anaxeosin älyliivien ydin on noin viidenkymmenen gramman painoinen yksikkö, joka on pakattu täyteen antureita. Liiveissä on kiihtyvyyttä, lämpötilaa, koiran sykettä sekä äänenpainetta mittaavia antureita ja GPS-siru paikannusta varten. 

Verkkoyhteyttä varten liiveissä on Narrowband IoT -standardia käyttävä SIM-kortti. Liivit tallentavat kaikki mitattavat tiedot pilveen. Sovelluksen avulla koiran omistajat voivat lähes reaaliajassa seurata, mitä koira puuhailee.

”Koiraharrastajan näkökulmasta älyliiveissä yhdistyvät huvi ja hyöty. Hypertarkan raakadatan sijaan algoritmimme muotoilevat sen ymmärrettävään muotoon, joka kertoo omistajalle, miten koiran päivä tai lenkki on mennyt”, perustaja Toni Koutu kertoo.

DNA toimittaa Anaxeoksen älyliiveihin M2M-liittymät Suomessa. NB-IoT-standardin avulla kustannukset ja virrankäyttö on saatu järkevälle tasolle.

“Kun etsimme operaattorikumppania, niin nopeasti kävi selväksi, että DNA oli kaltaisellemme kasvuhakuiselle startupille paras vaihtoehto. Nopeus, joustavuus ja uuden teknologian ymmärtäminen ratkaisivat meidän valintamme”, Toni Koutu kehuu.

Näillä ratkaisuilla kehitimme asiakkaamme liiketoimintaa:

M2M-liittymät

Avainsanat:

Referenssi IoT M2M Innovaatio
 

Lue lisää uudesta työstä

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.