Kesän viisaaksi tekevät vinkit

Miksi pelkkä palomuuri on kuin laastari katkenneessa jalassa? Ota DNA:n kesän luku- ja kuunteluvinkkien avulla haltuun isot teemat, jotta voit pohtia yrityksesi digitaalisia valmiuksia lomien jälkeenkin.

DNA:n podcastit ovat helppo tapa omaksua tietoa ajankohtaisista teemoista: tietoturvasta, muuttuvasta työstä ja esineiden internetistä (IoT). Podcasteja voit kuunnella vaikka laiturilla loikoillen. Keskustelussa mukana ovat alansa huippuasiantuntijat.

Jos aihe on jo tuttu tai luet mieluummin, DNA:n oppaista saat syventävää tietoa tiiviissä paketissa. Sekä podcasteissa että oppaissa on lisää kuuntelu- ja lukuvinkkejä.

Tietoturva

Kuuntele: Hyvä paha kyber

Oletko miettinyt, mitä kyberuhka tarkoittaa pk-yrityksessä? Tähän vastaa Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Leena Mörttinen. Podcastissa käsitellään sitä, mikä on vähintä, mitä tietoturvan varmistamiseksi voisi tehdä. Henkilöstön koulutus on avainasemassa, sillä monesti heikoin lenkki on yrityksen yksittäinen työntekijä.

Podcastia isännöi Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll. Lisäksi keskustelemassa on riskien- ja turvallisuuden hallinnan konsultoinnin johtaja Jani Kallio F-Securelta.

Kuuntele podcast täältä > 
 

Lue: Kyberrikollisuus muuttuu rajummaksi

On helppoja ja vielä helpompia tietomurron kohteita. Oppaassa neuvotaan selkeät askeleet siihen, kuinka tietoturvaa yrityksessä parannetaan. Kiinnostavaa tietoa myös kyberrikollisten profiileista.

Lataa opas täältä >

Muuttuva työ

Kuuntele: Hyvä paha tekoäly

Podcast tarjoaa virkistävän näkökulman tekoälyyn. Pelottelun sijaan pohditaan sitä, kuinka tekoäly valjastetaan sellaisiin tehtäviin, joissa tarvitaan laskentatehoa ja datan käsittelyä. Se jättää ihmiselle mahdollisuuden keskittyä luovuuteen ja sosiaalisen kanssakäymiseen. Missä kaikessa ihminen edelleen päihittää tekoälyn? Podcastissa on Sami Honkosen kanssa keskustelemassa muun muassa tekoälyä pitkään tutkinut Ella Bingham Aalto-yliopistosta.

Kuuntele podcast täältä > 


Lue: Poimi uuden työn kilpailuedut

Digiajan työ on enemmänkin tehtävä kuin paikka. Opas neuvoo, miten etätyö kannattaa järjestellä teknologian osalta.

Lataa opas täältä >

IoT

Kuuntele: Hyvä paha IoT-yhteiskunta

Veera Mustonen Forum Viriumista kertoo älykkäästä kaupungista ja fiksusta Kalasatamasta, jonne tulee Suomen ensimmäinen älykkäiden energiajärjestelmien malli-alue aurinkovoimaloineen. Hanke vaatii hyviä verkostoja. Keskustelemassa on myös Tivian toiminnanjohtaja Mika Helenius.

Kuuntele podcast täältä > 


Lue: IoT avaa uuden kasvupolun

Opas antaa vinkkejä siihen, miten data muuttuu palveluksi ja miten yritys saa IoT:stä uutta bisnestä. Esimerkkinä on suomalainen Eniram, joka on menestynyt kansainvälisesti nimenomaan IoT:n avulla. IoT-ratkaisujen tietoturva kannattaa huomioida heti hankkeen alkuvaiheessa.

Lataa opas täältä > 


Vinkit antoi Elina Mansner DNA:n yritysmarkkinoinnista.

Avainsanat:

Vinkit IoT Tietoturva Muuttuva työ

Lue lisää uudesta työstä

3/2023 DNA Yrityksille

Tietotyöläiset työskentelevät tulevaisuudessakin hybridisti – Millaiset yhteydet paikkariippumaton työnteko vaatii?

Hybridityöskentelyssä työpiste vaihtelee.
3/2023 DNA Yrityksille

Matter yhdistää eri valmistajien älylaitteet turvallisesti

Matter-standardi edistää sitä, että erimerkkiset älylaitteet toimisivat yhteen luotettavasti.
3/2023 DNA Yrityksille

Työmatka odottaa – muista ainakin nämä asiat puhelimen käytöstä

EU:n ulkopuolella mobiilidatan käytön hinta voi päästä yllättämään.
3/2023 DNA Yrityksille

DNA ja Noccela rakentavat suomalaisyrityksille seuraavan sukupolven IoT:ta

Näin pienten liikkeiden seurannan mahdollistaa Ultra Wideband eli UWB-teknologia.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.