Kattava konttoriverkko on valttia digiaikanakin

Digitaalisten palveluiden lisääntyminen ei poista henkilökohtaisen palvelun merkitystä: toimivat tietoliikenneratkaisut varmistavat palvelun pelaamisen myös koko Suomen kattavassa konttoriverkostossa.

Vaikka vakuutusasioiden hoito on siirtymässä nettiin, on koko maan kattava konttoriverkosto jatkossakin LähiTapiolan kilpailuvaltti. DNA tarjoaa toimipisteisiin luotettavat yritysverkkopalvelut.

LähiTapiola on Suomessa yksityishenkilöiden, yritysten ja yhteisöjen digitaalisten vakuutuspalvelujen edelläkävijä. Yhtiö nappasikin jälleen vakuutusalan ykkössijan Suomen Digimenestyjät 2017 -tutkimuksessa, joka seuraa yritysten digitaalisen osaamisen kehittymistä.

LähiTapiola on 1,6 miljoonan asiakkaan omistama yhtiöryhmä, jonka toiminta rakentuu 20 alueyhtiön pohjalle. Konttoriverkon valtakunnallinen kattavuus Hangosta Ivaloon on sille digiaikanakin keskeinen kilpailuvaltti.

”Kaikki vakuutuksiin liittyvä tieto on digitaalisessa muodossa. Siksi luotettavat ja toimintavarmat tietoliikenneyhteydet toimipisteiden välillä ovat koko liiketoiminnan ehdoton edellytys”, LähiTapiola Palveluyhtiön palvelupäällikkö Kimmo Kuitunen sanoo.

Langaton varayhteys lisää toimintavarmuutta

DNA Business on vastannut pitkään LähiTapiolan yritysverkosta, joka yhdistää yhtiöryhmän runsaat 300 toimipistettä yhdeksi verkoksi. Näin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä tietoturvallisesti kaikissa konttoreissa. Kuitusen mukaan valtakunnalliselle toimijalle on tärkeää, että yhteistyökumppani pystyy tarjoamaan korkeatasoista palvelua kaikkialla Suomessa.

”DNA on parantanut koko ajan oman verkkonsa kattavuutta ja laatua. Se on meidän kannaltamme hieno asia”, Kuitunen sanoo.

Tämän vuoden aikana DNA rakentaa LähiTapiolan yritysverkon liittymiin varmentavat mobiilidatayhteydet.

”Jokainen toimipiste saa näin 4G-teknologiaan perustuvan varayhteyden. Se kytkeytyy automaattisesti päälle, jos kiinteä yhteys jostakin syystä katkeaa.”

Mobiilidatayhteydet lisäävät omalta osaltaan yritysverkon valmiuksia vastata liiketoiminnan kehitystarpeisiin ja kasvuun.

”Esimerkiksi uuden toimipisteen avaaminen on mahdollista, vaikka kiinteän yhteyden rakentaminen jostakin syystä viivästyisi”, Kuitunen havainnollistaa.

Hyvä kumppani reagoi nopeasti

Kuitusen mielestä yhteistyökumppanin on pystyttävä tarjoamaan käytettävyydeltään korkeatasoiset tietoliikennepalvelut. Hyvä kumppani myös ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan muuttuvia tarpeita.

”DNA Busineksen asiakassuhdepäällikkö on helppo tavoittaa, ja asiat hoituvat nopeasti. Yhteistyön sujuminen edellyttää myös hyvää henkilökemiaa. DNA:laisten kanssa on mukava tehdä töitä.”

Kuitusen mielestä sujuvaan palveluun kuuluvat myös selkeät laskutuskäytännöt.

”Tässä DNA on valovuoden kilpailijoitaan edellä. Laskut ovat selkeät ja tiedot kohdillaan. Niistä ei tarvitse reklamoida tai tuhlata aikaa jälkiselvittelyihin.”

LähiTapiolan liiketoiminta kehittyy jatkuvasti. Kuitusen mielestä nopeus on valttia uusien digitaalisten palvelujen rakentamisessa.

”Kilpailu kovenee. Enää ei ole aikaa rakentaa vuosikausia järjestelmiä, vaan idea uudesta palvelusta tulee saada nopeasti toimintakuntoon.”

Monen muun yrityksen tavoin LähiTapiolakin hyödyntää palveluvalikoiman kehittämisessä yhä enenevässä määrin pilvipalveluja.

”Näin pystymme vastaamaan joustavasti liiketoiminnan koko ajan muuttuviin tarpeisiin”, Kuitunen summaa.

Avainsanat:

Digitalisaatio Verkko 4G

Lue lisää uudesta työstä

Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Peter Nyman
9/2023 DNA Yrityksille

Kolme harhaluuloa esiintymisestä ja miksi ne eivät pidä paikkaansa – Peter Nymanin opit johtajille

Esiintymistaito on yritysten johdolle yhä tärkeämpi avu. Siihen liittyy kuitenkin turhaa mystiikkaa. Peter Nyman setvii esiintymiseen liittyviä harhaluuloja ja antaa käytännön neuvoja parempaan esiintymiseen.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.