Heitä hyvästit epämääräisille exceleille ja ota kustannuksista niskalenkki!

Mietitkö, onko yritykseen tullut valittua oikeat liiketoimintaa tukevat lisäpalvelut? Ovatko yrityksen liittymäkustannukset karanneet käsistä? Vai rykiikö asiakaspalvelu? DNA Yritysraporttien avulla otat kustannukset haltuun ja näet helposti, mistä löytyvät hienosäädön tarpeet! 

Jatkuvasti nousevat kustannukset ovat viime vuoden aikana aiheuttaneet monelle yritykselle harmaita hiuksia, ja taloussuunnittelu onkin noussut arvoon arvaamattomaan. 

Kustannuslaskelmia voi toki pyöritellä vaikkapa Excelissä, mutta manuaalisesti laskeminen vaatii paljon aikaa ja paneutumista ja tarvittavan tiedon jakaminenkin on oma säätönsä.  

DNA Yritysraportit tarjoavat kustannustehokkaan kokonaisnäkymän yrityksesi käyttämiin DNA:n liittymiin, laitteisiin ja palveluihin. Kun raportit on otettu käyttöön, pääset tarkastelemaan niitä kätevästi YritysDNA-itsepalvelun kautta.  

1. Viilaa palvelusi optimaalisiksi 

Voit valita monipuolisten DNA Yritysraporttien joukosta yrityksesi toiminnan kannalta relevanteimmat raportit ja rakentaa niistä juuri teidän tarpeitanne palvelevan kokonaisuuden. Raportteja löytyy eri tarkoituksiin, esimerkiksi liittymien ulkomaankäytön tarkasteluun, laitekokonaisuuden hallintaan tai kustannusten erittelyyn. Näet myös helposti, mitä palveluita yrityksessäsi on käytössä tai vaikkapa mitä numeroita yrityksesi numeroavaruudessa on vielä vapaana tai paljon dataa on käytetty liittymäkohtaisesti. 

2. Ota niskalenkki kustannuksista 

Kustannuksia seuraamalla poikkeamat on mahdollista havaita helposti. Myös kulurakenteen tarkastelu helpottuu, jos tai kun kustannussäästöjä siintää horisontissa. Kustannusten ja käytön analysoinnilla myös oikeiden liittymien ja palveluiden valinta on entistä helpompaa. Kun näet yhdestä paikasta tarkasti, mistä kustannukset koostuvat, sinun on helpompi optimoida tarvitsemiasi palveluita juuri yrityksellesi sopivaksi kokonaisuudeksi. 

Laskurivierittelyllä kustannusten ennustaminen ja seuranta helpottuu, kun laskutus ja trendit on koottu visuaalisesti helppolukuiseen ja informatiiviseen muotoon. 

3. Luo kokonaisnäkymä yrityksesi laitteisiin  

Laiteraportilla puolestaan helpotat laitehallintaa, kun kaikki yrityksen laitteet löytyvät listattuna yhdestä paikasta. Raportilla voi tarkastella niin kertamaksulaitteita, maksuaikasopimuksella ostettuja laitteita kuin palvelulaitteita ja seurata esimerkiksi kuukausimaksuja, laskutettujen erien määriä ja jäljellä olevia maksuja maksuaikasopimuslaitteista. 

4. Asiakaspalvelulla askeleen edelle  

Mikäli käytössäsi on DNA Vaihdepalvelu, voit tilata raportin, joka antaa kokonaiskuvan vaihteen asetuksista, maksimijonotusajasta ja jonon pituudesta. Raportti on oiva täsmäapu asiakaspalvelun ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen, kun jonotusajat saadaan kuriin ja asiakkaat vikkelämmin palveluputkeen.  

 

Tutustu, mihin kaikkeen DNA Yritysraportit taipuvat ja ota yrityksesi talous haltuun! 

Avainsanat:

Viestintä Asiakaskokemus Vinkit Yrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Peter Nyman
9/2023 DNA Yrityksille

Kolme harhaluuloa esiintymisestä ja miksi ne eivät pidä paikkaansa – Peter Nymanin opit johtajille

Esiintymistaito on yritysten johdolle yhä tärkeämpi avu. Siihen liittyy kuitenkin turhaa mystiikkaa. Peter Nyman setvii esiintymiseen liittyviä harhaluuloja ja antaa käytännön neuvoja parempaan esiintymiseen.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.