Blogit

Heitä hyvästit epämääräisille exceleille ja ota kustannuksista niskalenkki!

Mietitkö, onko yritykseen tullut valittua oikeat liiketoimintaa tukevat lisäpalvelut? Ovatko yrityksen liittymäkustannukset karanneet käsistä? Vai rykiikö asiakaspalvelu? DNA Yritysraporttien avulla otat kustannukset haltuun ja näet helposti, mistä löytyvät hienosäädön tarpeet! 

Jatkuvasti nousevat kustannukset ovat viime vuoden aikana aiheuttaneet monelle yritykselle harmaita hiuksia, ja taloussuunnittelu onkin noussut arvoon arvaamattomaan. 

Kustannuslaskelmia voi toki pyöritellä vaikkapa Excelissä, mutta manuaalisesti laskeminen vaatii paljon aikaa ja paneutumista ja tarvittavan tiedon jakaminenkin on oma säätönsä.  

DNA Yritysraportit tarjoavat kustannustehokkaan kokonaisnäkymän yrityksesi käyttämiin DNA:n liittymiin, laitteisiin ja palveluihin. Kun raportit on otettu käyttöön, pääset tarkastelemaan niitä kätevästi YritysDNA-itsepalvelun kautta.  

1. Viilaa palvelusi optimaalisiksi 

Voit valita monipuolisten DNA Yritysraporttien joukosta yrityksesi toiminnan kannalta relevanteimmat raportit ja rakentaa niistä juuri teidän tarpeitanne palvelevan kokonaisuuden. Raportteja löytyy eri tarkoituksiin, esimerkiksi liittymien ulkomaankäytön tarkasteluun, laitekokonaisuuden hallintaan tai kustannusten erittelyyn. Näet myös helposti, mitä palveluita yrityksessäsi on käytössä tai vaikkapa mitä numeroita yrityksesi numeroavaruudessa on vielä vapaana tai paljon dataa on käytetty liittymäkohtaisesti. 

2. Ota niskalenkki kustannuksista 

Kustannuksia seuraamalla poikkeamat on mahdollista havaita helposti. Myös kulurakenteen tarkastelu helpottuu, jos tai kun kustannussäästöjä siintää horisontissa. Kustannusten ja käytön analysoinnilla myös oikeiden liittymien ja palveluiden valinta on entistä helpompaa. Kun näet yhdestä paikasta tarkasti, mistä kustannukset koostuvat, sinun on helpompi optimoida tarvitsemiasi palveluita juuri yrityksellesi sopivaksi kokonaisuudeksi. 

Laskurivierittelyllä kustannusten ennustaminen ja seuranta helpottuu, kun laskutus ja trendit on koottu visuaalisesti helppolukuiseen ja informatiiviseen muotoon. 

3. Luo kokonaisnäkymä yrityksesi laitteisiin  

Laiteraportilla puolestaan helpotat laitehallintaa, kun kaikki yrityksen laitteet löytyvät listattuna yhdestä paikasta. Raportilla voi tarkastella niin kertamaksulaitteita, maksuaikasopimuksella ostettuja laitteita kuin palvelulaitteita ja seurata esimerkiksi kuukausimaksuja, laskutettujen erien määriä ja jäljellä olevia maksuja maksuaikasopimuslaitteista. 

4. Asiakaspalvelulla askeleen edelle  

Mikäli käytössäsi on DNA Vaihdepalvelu, voit tilata raportin, joka antaa kokonaiskuvan vaihteen asetuksista, maksimijonotusajasta ja jonon pituudesta. Raportti on oiva täsmäapu asiakaspalvelun ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen, kun jonotusajat saadaan kuriin ja asiakkaat vikkelämmin palveluputkeen.  

 

Tutustu, mihin kaikkeen DNA Yritysraportit taipuvat ja ota yrityksesi talous haltuun! 

Avainsanat:

Viestintä Asiakaskokemus Vinkit Yrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.