Kuva: Kasvu Open / Matias Ulfves

Etsitkö inspiraatiota kasvuun? Hae vinkit kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalista lokakuussa!

Kasvu Openin järjestämä kotimainen kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaali nähdään jälleen 27.–28.10. Lokakuussa järjestettävä täysin digitaalinen ja maksuton tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa sekä mahdollisuuden kasvattaa verkostoja ja luoda asiakassuhteita. Tule mukaan inspiroitumaan ja oppimaan!

Tänä vuonna järjestettävän tapahtuman sisällöt nivoutuvat yhteen vuoden 2021 kasvun trendien kanssa. Teemat ovat kestosuosikkeja: Myynti ja markkinointi ovat kasvuyrityksen tärkein kehittämisen kohde, samoin talous ja kasvun rahoitus löytyvät kasvuyritysten agendalta. Tänä vuonna tilaa tehdään myös vastuullisuuskeskustelulle.

Kasvu Open ja DNA ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden. Yhteistyön tavoitteena on auttaa suomalaisia kasvuyrityksiä kehittämään liiketoimintaansa ja vahvistamaan kasvuaan. Siihen tähtää myös Kasvu Open Karnevaali. 
“Karnevaalin tavoite on juhlistaa kuluneen vuoden aikana tehtyä työtä, nostaa esiin kiinnostavia yrityksiä ja onnistumisia sekä tuoda yhteen kasvusta ja yrittämisestä kiinnostuneita ihmisiä. Korona-aika on erityisesti nostanut esiin tarpeen vuorovaikutukselle ja ihmisten kohtaamiselle”, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Eväitä yrittäjien arkeen ja innostavia kasvun ja vastuullisuuden tarinoita

Kasvu Open Karnevaalin innostava tunnelma onnistuttiin viime vuonna siirtämään digiin ja tästä ei tingitä tänäkään vuonna.

Tunnelmaan pääsee virittäytymään jo 14.10. alkaen järjestettävissä maksuttomissa kick-start verkkotapahtumissa. Aiheita on tarjolla monipuolisesti yrittäjän jaksamisesta yrityksen kansainvälistymiseen ja toimintaympäristön kehitykseen.
“Yritysten kasvu on kansantalouden moottori ja koko Suomen hyvinvointia ylläpitävä voima, mutta vallitsevassa poikkeustilanteessa moottori yskii niin meillä kuin muualla maailmassa. Toivoa kuitenkin on”, Seppälä muistuttaa.

Päätapahtumassa 27.10. järjestettävä digitaalinen verkostoitumispäivä koostuu asiantuntijoiden vetämistä digitaalisista teemapöytäkeskusteluista, joissa on mahdollista pureutua aiheisiin ja keskustella muiden teemasta kiinnostuneiden kanssa.

Myynti ja markkinointi ovat kasvuyritysten tärkein kehittämisen kohde vuosi toisensa jälkeen. DNA:n emännöimästä teemapöydästä kannattaakin käydä hakemassa ajankohtaisimmat vinkit digitaalisesta asioinnista, saumattomasta asiakaskokemuksesta, oikeiden kanavien valinnasta ja segmentoinnin tärkeydestä oman digitaalisen asiakaspolun rakentamiseksi. Teemapöytää vetää yritysliiketoiminnan viestintäratkaisuista vastaava Marjo-Riitta Mustonen.

”Olen ollut mukana sparraamassa yrittäjiä Kasvu Openin Kasvupolku-sparrausohjelmassa ja huomannut, että yritysten digitalisaation aste vaihtelee ja sillä saralla on vielä paljon opittavaa. Toimivan busineksen ytimessä on saumaton asiakaskokemus, joka syntyy, kun tunnistamme kaikki ne kohtaamispisteet, joita meillä on asiakkaan kanssa hänen ostopolkunsa varrella”, Mustonen sanoo.

Menestystarinoita ja vastuullisuustekoja

Mitä olisi Kasvun Openin Karnevaali ilman onnistumisten juhlistamista? Päätapahtuman livestudiopäivässä, joka järjestetään 28.10. Jyväskylässä, on luvassa yritysten kisa Vuoden kasvuyritys-tittelistä sekä kiinnostavia yritystarinoita voimakkaaseen kansainväliseen kasvuun tähtääviltä yrityksiltä sekä teollisuudesta. Tilaisuus livestreamataan, eli kaikki halukkaat voivat seurata sitä verkon yli.

Vastuullisuus on enenevässä määrin jokaisen menestyvän yrityksen arkea ja muutoksen ajuri. Tänä vuonna tapahtumassa jaetaankin ensimmäistä kertaa #vastuullisuusteko-tunnustus. Palkinnon jakaa DNA:n vastuullisuuspäällikkö Tuuli Nummelin.

 

Kaksipäiväisen päätapahtuman ohjelma ja teemapöytiin ilmoittautuminen julkaistaan lokakuussa, ilmoittaudu jo nyt ennakkotapahtumiin Kasvu Open Karnevaalin -sivuilla!

Avainsanat:

Yritysvastuu Vinkit Yrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

5/2023 DNA Yrityksille

Sata liittymää, sata laskua? Etätyön yhteysviritykset ovat talouspäällikön murheenkryyni

Pandemiapölyn laskeutuessa yritysten yhteyksissä saattaa paljastua kyseenalaisia viritelmiä.
5/2023 DNA Yrityksille

Lean on filosofia, joka ei nuku – kehity, optimoi ja menesty

Lean-filosofia auttaa yrityksiä kehittymään ja pysymään kilpailukykyisinä.
5/2023 DNA Yrityksille

Onko 5G vastuullinen valinta? Vihreä sähkö ja energiatehokkaat ratkaisut hillitsevät 5G-verkon ympäristövaikutuksia

Onko 5G vastuullinen valinta? Vihreä sähkö ja energiatehokkaat ratkaisut hillitsevät ympäristövaikutuksia.
5/2023 Tommi Hirvi

Investoinko verkkoihin liikaa vai liian vähän? Näillä ohjeilla haarukoit järkevimmän tason

Verkkoyhteydestä ei saa muodostua pullonkaulaa käsillä olevaan tekemiseen.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.