Blogit

”Odotamme innolla jo tulevaisuuttamme Fortinet-kumppanina auttaaksemme turvaamaan yritysasiakkaidemme liiketoimintaa ja palveluita”, DNA:n verkko- ja tietoturvaratkaisujen osastopäällikkö Dominique Akl iloitsee. 

DNA:lle Fortinetin MSSP Partner of the Year -palkinto

DNA:lle myönnettiin huhtikuussa 2023 Fortinetin MSSP Partner of the Year -palkinto tunnustuksena erinomaisesta kyberturvamyynnistä ja saavutuksista asiakaskokemuksen, yhteistyön ja markkinoinnin alalla. DNA ja Fortinet ovat olleet kumppaneita jo vuosia, ja menestyksen avain voidaan tiivistää yhteen yksinkertaiseen periaatteeseen.

"Luottamukseen perustuvat kumppanuudet, joihin ollaan valmiita investoimaan, tuottavat eniten arvoa", sanoo DNA:n verkko- ja tietoturvaratkaisujen osastopäällikkö Dominique Akl. "Suhteemme Fortinetiin juontaa juurensa suurin piirtein vuoteen 2006, ja olimmekin Suomessa ensimmäisten kumppanien joukossa. Olemme laittaneet huomattavan paljon aikaa, rahaa ja voimavaroja kumppanuutemme vaalimiseen saadaksemme siitä parhaan hyödyn molemmille osapuolille", hän jatkaa.

DNA panostaa merkittävästi työntekijöidensä kouluttamiseen ja sertifioimiseen, jotta heillä on laajin Fortinet-osaaminen Suomessa. Yrityksen tekemät ylimääräiset investoinnit asiakastukeen on myös huomattu.

"Expert-tason kumppanuusstatuksen saavuttaminen on iso tunnustus työllemme ja osoittaa, että pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun ja ratkaisut ammattitaitoisten osaajiemme avulla. Statuksen saaminen vaatii tiukkojen vaatimusten täyttämistä, joten se viestii asiakkaillemme luotettavuudesta. Se kertoo myös siitä, että meillä on tietotaitoa ja kuulumme huippuluokan tietoturvapalvelujen tarjoajien joukkoon", Akl selittää.

Vaikka DNA on voittanut Suomessa aikaisemmin jo kolme paikallista Fortinet-palkintoa, EMEA-alueen MSSP Partner of the Year -palkinto on tunnustus sinnikkäästä ja pitkäjänteisestä työstä, joka on myös mahdollistanut kasvun. Fortinetin kanavakumppanit ovat ratkaisevassa roolissa auttaessaan Fortinetia suojaamaan käyttäjiä, laitteita, sovelluksia ja reuna-alueita kaikkialla. DNA:lla on kyky suunnitella ja toimittaa mielekkäitä ratkaisuja ja voittaa asiakkuuksia. Jatkuva kasvu on osoitus asiakastyytyväisyydestä ja sitä, että arvolupaus on perusteltu.

"Olemme ylpeitä Fortinetin meille myöntämästä 2022 MSSP Vuoden Partneri -palkinnosta. Tähän palkintoon kulminoituu sisäinen asiantuntemuksemme Fortinetin tuotteista ja palveluista, joita meillä on laaja valikoima, vahvat markkinointikampanjat ja niiden toteutus, sekä kyky kouluttaa ihmisiä. Näemme palkinnon tunnustuksena sitoutumisestamme asiakkaitamme kohtaan. Odotamme innolla jo tulevaisuuttamme Fortinet-kumppanina auttaaksemme turvaamaan yritysasiakkaidemme liiketoimintaa ja palveluita", Akl iloitsee.  

Lisääntynyt tietoturvatietoisuus kasvattaa kysyntää 

Fortinet on kyberturvallisuusyritys, joka toimittaa ohjelmisto- ja laitteistoratkaisuja kumppaneidensa kautta. DNA on yksi Suomen huippuyrityksistä, joka täyttää korkeimmat kumppanuusvaatimukset. Tämä tarkoittaa, että heillä on huippuluokan kyvykkyys toimittaa ja käyttää Fortinetin teknologiaan perustuvia turvallisempia verkkoratkaisuja suomalaisille B2B-asiakkaille.

Suomessa kysyntä kasvaa tasaista vauhtia. Sääntely ja lait ovat merkittäviä ajureita kyberturvallisuuden parantamisessa, geopoliittisen ympäristömme epävarmuuden tuodessa oman mausteensa sekaan. Toinen merkittävä tekijä on tietoisuuden lisääntyminen.

"Yksi tunnistamistamme trendeistä on kasvava kysyntä teollisuustason ratkaisujen turvaamiselle samaan tapaan kuin yritykset turvaavat pääkonttorinsa ja toimistonsa. Tehtaat ja infrastruktuurit on turvattava häiriönsietokyvyn lisäämiseksi", Akl kertoo.

DNA kehittää Fortinet-portfoliotaan jatkuvasti varmistaakseen, että asiakkaat saavat käyttöönsä heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisut. Seuraavan sukupolven palomuuriratkaisuista keskitettyyn hallintaan ja raportointiin, Zero Trust Network Accessiin, SD-WAN:iin ja Secure SD-Branchiin DNA tarjoaa laajan valikoiman palveluja, jotka kuuluvat sen yhteys- ja konsultointipalveluihin yhden luukun ratkaisuna.

 

Lue lisää DNA:n tietoturvapalveluista! 

Avainsanat:

Tietoturva Kyberturvallisuus

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
2/2024 DNA Yrityksille

Näin viet tekstiviestihuijareilta tehokkaan keinon esiintyä yrityksesi nimissä

Artikkeli
2/2024 DNA Yrityksille

”Apua, työntekijäni haluaa työskennellä ulkomailla” – Mitä jokaisen yrityksen tulisi tietää diginomadismista?

Artikkeli
2/2024 DNA Yrityksille

Omnitelen tutkimus: Suomen suurimmissa kaupungeissa nautitaan laadukkaasta mobiilidatapalvelusta

Artikkeli
2/2024 DNA Yrityksille

Reunalaskenta, yksityisverkot ja autonomiset droonit – millaisia keinoja moderni teknologia tarjoaa liiketoimintasi turvaksi?

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.