Blogit

DNA Cloud Managed SASE laskeutuu hypekäyrän huipulta käytäntöön ja vie modernin tietoturvan seuraavalle tasolle

Yritykset kaikkialla maailmassa etsivät nyt keinoja parantaa kyberturvallisuuttaan ja pysyä teknologiakehityksen eturintamassa. DNA Cloud Managed SASE -ratkaisu auttaa yrityksiä siirtymään nopeasti ja vaivattomasti nykyaikaisen kyberturvallisuuden huipputasolle tarjoten luotettavuutta, joustavuutta ja saavutettavuutta.  

SASE (Secure Access Service Edge) on modernien tietoturvaratkaisujen kokonaisuus, josta hyötyvät erityisesti hybridityöhön, hajautettuihin pilvipalveluihin ja -sovelluksiin sekä maailmanlaajuiseen toimintaan keskittyvät yritykset. Se yhdistää liiketoiminnan turvaamiselle elintärkeät verkko- ja tietoturvaominaisuudet yhdeksi pilvipalveluun nojaavaksi kokonaisuudeksi.  

Tutkimusyhtiö Gartnerin ennusteen mukaan SASE-palveluiden markkinat kasvavat vuosittain noin 29 prosenttia seuraavan viiden vuoden ajan. Vuoteen 2027 mennessä globaalin SASE-markkinan arvon uskotaan ylittävän 25 miljardin dollarin rajapyykin.  

SASE on laskeutunut hypekäyrän huipulta käytännön sovelluksiin. Muotisanat ja spekulaatiot ovat vihdoin väistyneet ja tehneet tilaa uudistuneiden turvallisuustarpeiden konkreettisille toteutuksille. Tämä puolestaan on johtanut tarpeiden uudelleenarviointiin.   

DNA on havainnut asiakkaillaan merkittävää tarvetta tuoda liiketoimintansa SASE-aikaan. Tähän on nyt saatavilla asianmukainen ratkaisu.  

SASE huolehtii turvallisemmasta ja joustavammasta työskentelystä  

Ytimeltään SASE on lisäkerros perinteisen verkko-operoinnin päällä. Se mahdollistaa entistä turvallisemman ja joustavamman verkko- ja hybridityöskentelyn. Käyttö- ja turvasääntöjen ylläpitoa, konfigurointia, raportointia, näkyvyyttä ja muita yrityksen toiminnalle keskeisiä hallinnollisia osatekijöitä hallitaan yhden keskitetyn järjestelmän avulla.  

Kuten arvata saattaa, näin hienostuneen infrastruktuurin rakentaminen ja ylläpitäminen on haastava ja suuren mittaluokan operaatio.  

SASE vaatii valtavasti osaamista ja resursseja, mikä on monille yrityksille korkein kynnys SASE:n käyttöönoton edessä. DNA Cloud Managed SASE on syntynyt vastaamaan juuri tähän haasteeseen. Ratkaisu on skaalautuva, yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitävä palvelukokonaisuus, jonka DNA:n asiantuntijat toteuttavat tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.  

MSASE mahdollistaa SASE-toimintojen räätälöinnin yrityksen ydintoimintoihin  

MSASE:n tärkein etu on, että se auttaa nostamaan yrityksen kyberturvallisuuden nykyaikaiselle tasolle ilman tarvetta rakentaa ja ylläpitää erittäin monimutkaista ja pitkälle erikoistunutta SASE-infrastruktuuria yrityksessä itsessään.  

"Netskopen SASE-arkkitehtuuri kattaa koko maapallon ja on tunnustettu maailman laadukkaimmaksi. DNA:lla puolestaan on todistetusti kokemusta asiakkaiden tarpeiden tunnistamisesta, ongelmien ratkaisemisesta ja palveluiden räätälöinnistä niin, että ne täyttävät asiakkaiden odotukset ja ylittävät ne", Netskopen pohjoiseurooppalaisesta Solutions Engineering -yksiköstä vastaava johtaja Mike Remmerswaal kuvaa Netskopen ja DNA:n välistä Cloud MSASE -yhteistyötä.  

MSASE ei ole vain yhden koon ratkaisu, vaan se räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja skaalautuu vastaamaan yrityksen toiminnan laajuutta. Työ ei lopu sopimuksen allekirjoittamiseen, vaan DNA ja Netskope kehittävät, parantavat ja ylläpitävät palvelua ympäri vuorokauden.  

DNA Cloud Managed SASE -palvelun ydin on yksinkertainen, mutta sitäkin merkittävämpi: teknologian ja palvelukerroksen saumaton liitto.  

DNA tuo kyberturvallisuuden lähemmäs yrityksiä riippumatta siitä missä, miten ja milloin liiketoimintaa harjoitetaan. Toimii yritys sitten Turussa, Timbuktussa, Tokiossa tai kaikissa edellä mainituissa sijainneissa, DNA Cloud Managed SASE -ratkaisun avulla kattava, luotettava ja joustava SASE-ratkaisu on aina saatavilla.  

 

Lue lisää DNA Cloud Managed SASE -palvelusta ja ota yhteyttä DNA:n asiantuntijoihin. Räätälöidään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva MSASE-kokonaisuus. 

Avainsanat:

Tietoturva

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Liningin vedenohjausjärjestelmä valvoo maailman puhtaimman veden kulkua IoT- ja APN-ratkaisujen avulla

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.