Attendo - Toimintavarmuutta dataan ja mobiiliin

Attendon ja DNA Busineksen yhteistyö toimii. Pienyrityksestä Pohjoismaiden johtavaksi hoivapalveluyritykseksi kasvanut Attendo aikoo entisestään tehostaa mobiili- ja dataverkkonsa toimivuutta. Yhteistyö DNA Busineksen kanssa on tämän kehittämistyön keskeinen voimavara.

Kun suuret ikäluokat ikääntyvät, tarvitaan yhä enemmän korkealaatuisia ja kustannustehokkaita hoivapalveluja. Tähän kysyntään Attendo Group on vastannut Suomessa jo lähes kymmenen vuoden ajan.

”Meillä on ollut koko ajan voimakas kasvusuunta, joka jatkuu. Tästä syystä myös datainfraa pitää jatkuvasti kehittää. Mobiilitoiminnot kuuluvat tähän kokonaisuuteen, ja niistä meillä on hienoa yhteistyökokemusta DNA Busineksen kanssa”, kertoo Attendon tietohallintojohtaja Päivi Luotola.

Yli 80 prosentissa Suomen kunnista jo toimiva Attendo harjoittaa esimerkiksi vanhusten hoivapalveluja myös alueilla, joilla matkapuhelinten kuuluvuus ei ole itsestäänselvyys.

”DNA Business on osoittanut joustavaa yhteistyökykyä rakentamalla tarvittaessa uuden tukiaseman riittävän lähelle”, Luotola perustelee.

Toimintavarmuutta dataan ja mobiiliin

Attendolla on Suomessa yhteensä noin 200 toimipistettä, joiden toiminnot ulottuvat neuvola- ja perusterveydenhuollosta mielenterveys-, vammais- ja vanhusten hoivapalveluihin. Niissä tarvittavan datainfran ja mobiilipalvelujen monimuotoisuuden vuoksi Attendo hyödyntää niiden tuottamisessa uusinta teknologiaa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä DNA:n panokseen datainframme tehostamisessa sekä toimintavarmuuden parantamistyössä. Tämä työ jatkuu edelleen”, Luotola toteaa.

Avainsanat:

Referenssi Verkko Tietoliikenne Yhteydet Mobiili Viestintä

Lue lisää uudesta työstä

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.