Blogit

Älykello, älypuhelin, tyhmäpuhelin – Multi-SIMin avulla saat yhden numeron useampaan laitteeseen

Monille tuttu Dual SIM mahdollisti kahden SIM-kortin asettamisen samaan puhelimeen, jolloin yhdelle laitteelle sai kaksi eri liittymää. Multi-SIM toimii päinvastoin. Sen avulla saat yhden liittymän kahteen laitteeseen: esimerkiksi kahteen puhelimeen tai puhelimeen ja älykelloon. Mutta millaisiin tarpeisiin Multi-SIM oikeastaan vastaa? Se selviää tässä artikkelissa.

Kakkospuhelin voi olla tarpeen työssä ja vapaa-ajalla

On tilanteita, joihin moni ei halua ottaa mukaansa useiden satojen eurojen arvoista älypuhelinta. Joillain työpaikoilla, kuten rakennustyömailla ja tehtaissa, puhelin voi kolhiintua tai likaantua tavallista herkemmin. Siksi monella työntekijällä on käytössään ykköspuhelimensa lisäksi myös puhelin, joka kestää tavallista kovempaa käyttöä.

Osa suosii kakkospuhelimena iskunkestävää älypuhelinta, osa taas vanhempaa, tyhmäpuhelimenakin tunnettua laitetta, joka on suunniteltu netissä surffailun sijaan soittamiseen ja tekstiviestien lähettämiseen. Töiden lisäksi myös vapaa-ajalla voi tulla vastaan tilanteita, joissa kakkospuhelin on hyödyksi. Esimerkiksi luonnossa liikkuja voi kaivata taskuunsa puhelinta, joka kestää muuttuvia sääoloja eikä ole järin arvokas.

Jos käytössäsi on kaksi puhelinta eri tarkoituksiin, on usein kätevää, että niissä molemmissa on sama puhelinnumero. Juuri tämän Multi-SIM tekee mahdolliseksi.

Puhelin kotiin ja älykello matkaan – Multi-SIM tarjoaa puhelinvapaata aikaa

Nykypäivänä puhelin on matkassa lähes tilanteessa kuin tilanteessa, mutta on myös paikkoja, joissa puhelinta ei ole mukava tai edes mahdollista pitää mukana. Jatkuvasti yleistyvä joustava työ voi mahdollistaa liikkumisen vaikka keskellä päivää, mutta saatat silti haluta olla tavoitettavissa. Siksi esimerkiksi lenkkipolulla pinkova tai kuntosalilla huhkiva liikkuja nappaa mukaansa puhelimen sijaan älykellon. Kellon avulla voi puhua puheluita ja vastata tekstiviesteihin niissä tilanteissa, joissa kännykkä on muualla.

Multi-SIMillä yksikään puhelu ei jää vastaamatta

Kun Multi-SIM on käytössä, saat saapuvat puhelut yhtä aikaa molempiin laitteisiin. Kun vastaat puheluun toisella laitteella, toinenkin lakkaa soimasta. Jos joku soittaa sinulle puhuessasi toista puhelua, koputtaa käytössä oleva liittymä, ja toinen, vapaana oleva laite, hälyttää. Jos kummatkin laitteet ovat varattuina, puhelu koputtaa pääliittymässä. 

Multi-SIMin käyttö ei rajoitu ainoastaan kahteen laitteeseen, vaan saman numeron voi jakaa jopa viidelle päätelaitteelle. Tämä mahdollistaa sen, että yritys voi halutessaan palvella asiakkaita yhdestä numerosta useamman työntekijän voimin ja varmistaa näin, että tärkeät puhelut tulevat hoidetuksi. Multi-SIMistä on siten nimensä mukaisesti moneen!
 

Helpottaisiko Multi-SIM sinun arkeasi? Tutustu tarkemmin Multi-SIMiin!

Avainsanat:

Mobiili Muuttuva työ Viestintä Liikkuva työ Tavoitettavuus Liittymät

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Liningin vedenohjausjärjestelmä valvoo maailman puhtaimman veden kulkua IoT- ja APN-ratkaisujen avulla

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.