5G tuo rajattomasti nopeaa dataa vaativaan työhön

Työtä tehdään yhä enemmän liikkeellä ollessa sekä perinteisen toimiston ulkopuolella mökeillä, kahviloissa tai kodin keittiöpöydän ääressä. Silloin nopea ja varmasti toimiva nettiyhteys on välttämätön. Kaikkein parasta laatua vaativimmille käyttäjille tarjoaa 5G.

Olemme tottuneet siihen, että töissä ja vapaa-ajalla asiat hoituvat helposti mobiililaitteilla. Älypuhelimen kautta saa luettua niin sähköpostit kuin sopimusliitteet, osallistuttua etäpalavereihin sekä tilattua päivän päätteeksi pizzat lähettipalvelun sovelluksella. Toimiva mobiiliyhteys on nykyään kuin vesi tai sähkö. Oletusarvo on, että kaikki toimii sujuvasti.

Kun tarvitaan parasta nopeutta, valinta on 5G. DNA Business Rajaton -liittymät ovat erinomainen ratkaisu yritykselle, joka haluaa tarjota henkilöstölleen huolettoman ja rajattoman liittymäpaketin. Yritys hyötyy siitä, että liittymäkulut voi ennakoida. Budjetointi helpottuu huomattavasti, kun työntekijöiden puhelinlaskut eivät huitele missä tahansa maan ja taivaan välillä.

"DNA Business Rajaton 5G 300M -liittymä nostaa nopeudet aivan uuteen luokkaan. Jo lähes viisi miljoonaa suomalaista asuu 5G:n peittoalueella, jolloin huippunopeudet saa täysimittaisesti käyttöön. Myös läppärin saa helposti kiinni nopeaan nettiin ottamalla liikkuvan laajakaistan käyttöön”, sanoo DNA:lla yritysten mobiililiittymistä vastaava business manager Kati Korhonen.

DNA Business Rajaton 5G 300M -liittymä nostaa nopeudet aivan uuteen luokkaan.

On suositeltavaa hankkia kannettaviin tietokoneisiin tai tabletteihin erikseen oman Liikkuva laajakaista -palvelun, joka toimii joko mokkulan tai laitteen sisäisen SIM-kortin kautta. Silloin 5G voi toimia myös varayhteytenä, jos vaikka kaivinkone sattuisi katkaisemaan konttorille tulevan valokuidun.

DNA tarjoaa yritysasiakkailleen rajattoman määrän puhetta ja dataa. Rajaton datapaketti kattaa koko Pohjolan ja Baltian, ja muualla EU-alueella voi surffailla runsaan EU-datapaketin turvin ilman lisämaksuja. Satunnaiseen tarpeeseen EU- ja ETA-alueen ulkopuolella voi hankkia DNA Reissudata -paketin, jolla voi ostaa nettikäyttöä gigatavu kerrallaan. 

"DNA Business Rajaton -liittymiin kuuluvat myös WiFi-puhelupalvelut, eli käyttäjä voi soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita missä tahansa langattomassa WiFi-verkossa. Tästä on etua etenkin paikoissa, jonne mobiiliverkko ei kunnolla kuulu, kuten kellarit tai muut katvealueet", Kati Korhonen kertoo.

Nopeudesta ei ole iloa, jos yhteys pätkii. DNA Business Rajaton -liittymien vakio-ominaisuuksiin kuuluu myös erittäin suuri luotettavuus. Ammattikäytössä ei voi sallia, että kesken Teams-puhelun kuva ja ääni häviävät. Eikä elämä ole pelkkää työtä: vapaa-ajalla videostriimien katsominen on myös yhtä nopeaa ja luotettavaa kuin vakava bisneskäyttö.
 

Haluatko lisätietoa huippunopeista yritysliittymistä? Käy tutustumassa DNA Business Rajaton -valikoimaan ja ota yhteyttä myyntipalveluumme 0800 30 20 30, niin päivitämme firmasi liittymät ajan tasalle! 

 

Artikkeli päivitetty 5.7.2023. Alunperin artikkeli on julkaistu 23.6.2021.

Avainsanat:

Mobiili 5G Liittymät Liikkuva laajakaista

Lue lisää uudesta työstä

Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Peter Nyman
9/2023 DNA Yrityksille

Kolme harhaluuloa esiintymisestä ja miksi ne eivät pidä paikkaansa – Peter Nymanin opit johtajille

Esiintymistaito on yritysten johdolle yhä tärkeämpi avu. Siihen liittyy kuitenkin turhaa mystiikkaa. Peter Nyman setvii esiintymiseen liittyviä harhaluuloja ja antaa käytännön neuvoja parempaan esiintymiseen.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.