Blogit

5G tuo rajattomasti nopeaa dataa vaativaan työhön

Työtä tehdään yhä enemmän liikkeellä ollessa sekä perinteisen toimiston ulkopuolella mökeillä, kahviloissa tai kodin keittiöpöydän ääressä. Silloin nopea ja varmasti toimiva nettiyhteys on välttämätön. Kaikkein parasta laatua vaativimmille käyttäjille tarjoaa 5G.

Olemme tottuneet siihen, että töissä ja vapaa-ajalla asiat hoituvat helposti mobiililaitteilla. Älypuhelimen kautta saa luettua niin sähköpostit kuin sopimusliitteet, osallistuttua etäpalavereihin sekä tilattua päivän päätteeksi pizzat lähettipalvelun sovelluksella. Toimiva mobiiliyhteys on nykyään kuin vesi tai sähkö. Oletusarvo on, että kaikki toimii sujuvasti.

Kun tarvitaan parasta nopeutta, valinta on 5G. DNA Business -liittymät ovat erinomainen ratkaisu yritykselle, joka haluaa tarjota henkilöstölleen huolettoman ja rajattoman liittymäpaketin. Yritys hyötyy siitä, että liittymäkulut voi ennakoida. Budjetointi helpottuu huomattavasti, kun työntekijöiden puhelinlaskut eivät huitele missä tahansa maan ja taivaan välillä.

"DNA Business Varma 5G 300M -liittymä nostaa nopeudet aivan uuteen luokkaan. Jo lähes viisi miljoonaa suomalaista asuu 5G:n peittoalueella, jolloin huippunopeudet saa täysimittaisesti käyttöön. Myös läppärin saa helposti kiinni nopeaan nettiin ottamalla liikkuvan laajakaistan käyttöön”, sanoo DNA:lla yritysten mobiililiittymistä vastaava business manager Kati Korhonen.

DNA Business Rajaton 5G 300M -liittymä nostaa nopeudet aivan uuteen luokkaan.

On suositeltavaa hankkia kannettaviin tietokoneisiin tai tabletteihin erikseen oma Liikkuva laajakaista -palvelu, joka toimii joko mokkulan tai laitteen sisäisen SIM-kortin kautta. Silloin 5G voi toimia myös varayhteytenä, jos vaikka kaivinkone sattuisi katkaisemaan konttorille tulevan valokuidun.

Huoletonta reissaamista niin EU:ssa kuin sen ulkopuolellakin 

DNA tarjoaa yritysasiakkailleen rajattoman määrän puhetta ja dataa. Rajaton datapaketti kattaa koko Pohjolan ja Baltian, ja muualla EU-alueella voi surffailla runsaan EU-datapaketin turvin ilman lisämaksuja.

Satunnaiseen tarpeeseen EU- ja ETA-alueen ulkopuolella voi hankkia DNA Reissudata -paketin, jolla voi ostaa nettikäyttöä gigatavu kerrallaan. Kun puhelimessa on DNA Reissudata, välttyy käyttäjä yllättäviltä roaming-maksuilta ja nettiä voi käyttää huoletta myös EU:n ulkopuolella. DNA Reissudatan voi tilata liittymälle helposti tekstiviestillä kohdemaassa.

"DNA Business -liittymiin kuuluvat myös WiFi-puhelupalvelut, eli käyttäjä voi soittaa ja vastaanottaa tavallisia puheluita missä tahansa langattomassa WiFi-verkossa. Tästä on etua etenkin paikoissa, jonne mobiiliverkko ei kunnolla kuulu, kuten kellarit tai muut katvealueet", Kati Korhonen kertoo.

Nopeudesta ei ole iloa, jos yhteys pätkii. DNA Business -liittymien vakio-ominaisuuksiin kuuluu myös erittäin suuri luotettavuus. Ammattikäytössä ei voi sallia, että kesken Teams-puhelun kuva ja ääni häviävät. Eikä elämä ole pelkkää työtä: vapaa-ajalla videostriimien katsominen on myös yhtä nopeaa ja luotettavaa kuin vakava bisneskäyttö.
 

Haluatko lisätietoa huippunopeista yritysliittymistä? Käy tutustumassa DNA Business -valikoimaan ja ota yhteyttä myyntipalveluumme 0800 30 20 30, niin päivitämme firmasi liittymät ajan tasalle! 

 

Artikkeli päivitetty 12.3.2024. Alunperin artikkeli on julkaistu 23.6.2021.

Avainsanat:

Mobiili Muuttuva työ 5G Liikkuva työ Liittymät Liikkuva laajakaista Etätyö

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

5G laajenee vauhdilla, ja siitä hyötyvät niin yritykset kuin kotitaloudet – ”Kun työt tehdään pilvessä, on yhteyden nopeudella todella väliä”

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Älä anna stressin ottaa ohjaksia – hyvinvointilääkärin vinkit työn ja vapaa-ajan tasapainoon

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

10+1 välttämätöntä vinkkiä yrityksen kyberresilienssin vahvistamiseksi

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Miten teknologiayritys uudistuu palveluorganisaatioksi?

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.