Blogit

5G tulee, Tampere on valmis

Kun kevätaurinko pilkistää konttorin ikkunasta, työhommatkin tuntuvat helposti tunkkaisilta. Tänä keväänä tamperelaisten firmojen työntekijät voivat siirtää työpisteensä vaikka Pyynikin uimarannalle – verkoista työteho ei jää kiinni. DNA on näet saanut valmiiksi radioverkkojen päivitystyöt Tampereen seudulla. 4G-verkko on nyt entistä suorituskykyisempi ja valmis 5G:n käyttöönottoon päätelaitetarjonnan kehittyessä.

Päivityksen myötä Tampereella ja Pirkkalassa 4G-nopeudet ovat kasvaneet jopa yli kaksinkertaisiksi.

Suurimmat tukiasemakohtaiset kapasiteettilaajennukset tehtiin keskustoissa ja alueilla, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Tällaisilla alueilla mobiilidataa käytetään runsaasti ja heikommilla yhteyksillä sähköpostin tai pilvipalvelun käyttö voi olla tuskaista.

Mobiili yritysverkko mahdollistaa liikkuvan työn

Mobiilin tiedonsiirron nopeutuminen tuo suoraa liiketoimintahyötyä alueen yrityksille. Kun viive pienenee ja verkko on nopea, voidaan liiketoimintasovelluksia hyödyntää paikkariippumattomasti. Skype-palaverit eivät siis pätki, ja suuretkin tiedostot latautuvat pilveen alta aikayksikön.

4G-verkko tulee olemaan erittäin tärkeä vielä vuosia, sillä 5G-verkko tekee vasta tuloaan. Päivitetyt 4G-verkot tarjoavat kuitenkin jo nyt joustavampia verkkoratkaisuja kiinteiden yhteyksien rinnalle.

Mobiilia yritysverkkoa hyödyntämällä tamperelaiset yritykset pystyvät kattamaan verkkoyhteytensä helpommin ja usein myös edullisemmin. Mobiiliverkon käyttöönotto on mutkatonta, eikä kapasiteettikaan lopu kesken päivitettyjen verkkojen myötä.

Saat lisätietoa Tampereen seudun yrityspalveluista verkkosivuiltamme. Löydät sieltä myös Tampereen alueen yritysmyyntipäällikön yhteystiedot.

Avainsanat:

Yhteydet

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.