Webinaari: 5G tarjoaa yrityksille nopeammat yhteydet ja uusia käyttökohteita

15.9.2021

Tässä webinaarissa sinulle selviävät 5G-teknologian tärkeimmät ominaisuudet, hyödyt ja keskeisimmät trendit. Viidennen sukupolven mobiiliteknologia 5G tuo tukun uusia ominaisuuksia, kuten erittäin lyhyet viiveet ja suuret siirtonopeudet, jotka hyödyttävät yrityksiä monipuolisesti. 5G mahdollistaa sovellukset erittäin vaativiinkin käyttötapauksiin - näistä pääset kuulemaan webinaarissa! Tämän lisäksi sinulle selviää, mitä 5G tarjoaa yrityksellesi juuri nyt ja tulevaisuudessa.

5G:n tarjoamia mahdollisuuksia tarkastellaan webinaarissa niin markkinoiden kuin teknologian näkökulmasta.

Webinaari antaa vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä 5G tarjoaa jo nyt yrityksille ja kuluttajille? 
  • Miten 5G kehittyy lähitulevaisuudessa?
  • Mitä eroa on 4G- ja 5G-yhteyksillä?
  • Kuinka 5G-yhteyttä voi hyödyntää IoT-ratkaisuissa?
  • Millaisia sovelluksia 5G mahdollistaa?
  • Mitä 5G-teknologiasta pitäisi tietää?
  • Miten oululaisessa Hiukkavaaran koulussa valjastettiin 5G tukemaan oppimista lisätyn todellisuuden avulla?

5G-asiantuntijana webinaarissa toimii DNA:n Sami Häggman ja 5G-casea esittelemään saapuu PlaySignin Toni Alatalo. Webinaarin juontaa Sanelma Helkearo.
 

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi nyt!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata tallenteen täyttämällä lomakkeen.

Webinaaritallenteessa tarjotaan DNA:n asiantuntemusta käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Pyydämme myös, että kerrot meille kuka olet ja mitä yritystä edustat. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.