Yrittäjälle

Verkkokaupassa ja DNA Kaupassa myytävät puhelin- ja nettiliittymät, laitteet sekä tietoturvapalvelut soveltuvat kuluttajille ja pienille muutaman hengen yrityksille. Voit siis ostaa tuotteita käyttäen omaa y-tunnustasi, ja saat ne suoraan yrityksesi nimiin. Voit ostaa tuotteita y-tunnuksella myös chatista!

Katso DNA Kaupat

Y-tunnuksella ostaminen

Voit ostaa DNA:n palveluita ja laitteita Y-tunnuksella DNA Kaupasta, chatista tai verkkokaupasta. Mikäli sinulla ei ole yrityksen nimenkirjoitusoikeutta, voit asioida valtakirjalla.

Kuka voi ostaa Y-tunnuksella?

 1. Voit ostaa liittymiä ja laitteita Y-tunnuksella DNA Kaupasta ja asiakaspalvelusta, jos olet yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö.
 2. Jos nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö ei pääse itse asioimaan, hän voi allekirjoittaa valtakirjan työntekijälleen. Valtakirjaa voi hyödyntää myös kassan kertalaskutusmyynnissä. 

Valtakirja täytyy olla asianmukaisesti täytetty ja allekirjoitettu yrityksen nimenkirjoitusoikeudellisen henkilön toimesta. Y-tunnuksen lisäksi tarvitaan valtuuttajan nimi ja henkilötunnus. Nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö täytyy myös olla kirjattu DNA:n asiakasrekisteriin.

Muistathan ottaa henkilötodistuksen mukaan asioidessasi myymälässä!

Avaa valtakirja tästä 

Mistä voin ostaa tuotteen y-tunnuksella? 

Puhelinliittymät:
DNA Kauppa, chat, nettikauppa

DNA Netti -tuotteet, kiinteä nettiyhteys, Koti 5G -yhteys:
DNA Kauppa, chat

DNA Liikkuva -tuotteet (mobiililaajakaista):
DNA Kauppa, chat, nettikauppa

DNA Digiturva:
DNA Kauppa, chat, nettikauppa

Laitteet:
DNA Kauppa, chat, nettikauppa

Puhelinliittymät yrittäjille

Saat puhelinliittymän y-tunnuksella DNA:n verkkokaupasta - aloita syöttämällä numerosi! Uusimmissa liittymissä rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Kaikissa liittymissä mukana EU-datapaketti! 

Nettiliittymät yrittäjälle

Voit ostaa DNA:n kodin netin tai kiinteän nettiyhteyden y-tunnuksella DNA Kaupasta tai chatista. DNA:n mukaan otettavan mobiililaajakaistan saat y-tunnuksella myös verkkokaupasta - aloita syöttämällä osoitteesi alla olevaan kenttään, tai avaa yhteys chat-myyjälle.

DNA Netti yrittäjälle

Etätyöliittymä kotiin

Tarvitsetko nopean ja toimintavarma DNA Netti -yhteyden vaikkapa yrityksesi etätyöliittymäksi? Avaa chat, ja asia hoituu DNA Kaupan asiantuntijan kanssa käden käänteessä! Linjat ovat auki arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-18. Muina aikoina jätä soittopyyntö.

Syötä osoitteesi alla olevaan kenttään, ja katso räätälöity hintasi mobiililaajakaistaliittymään

DNA Digiturva yrittäjille

kattavat ominaisuudet

DNA:n ja F-Securen yhteistyössä toteuttama DNA Digiturva on kaikenkattava palvelu, joka pitää yrityksesi päätelaitteista huolta. Sen avulla torjut kattavasti tietoturvauhkat ja suojaat laitteet ja netinkäytön, helposti yhdellä palvelulla. Tilaa Digiturva helposti chatista tai DNA Kaupasta! Voit myös ostaa DNA Digiturvan y-tunnuksella verkkokauppamme kautta.

Kattavat tietoturvaominaisuudet samassa palvelussa

Jatkossa et tarvitse kuin yhden tietoturvapalvelun: DNA Digiturvan. Yhdellä ja samalla palvelulla hoidat virustorjunnan lisäksi myös salasanojen hallinnan. Käytössäsi on myös VPN-yhteys, jolla voit huoletta käyttää julkisia WiFi-verkkoja. Voit myös asettaa seurantaan henkilötietojasi kuten sähköpostiosoitteen tai luottokortin numeron, jolloin palvelu huomauttaa jos tietosi vuotavat tietomurrossa ja saat selkeät ohjeet lisävahinkojen estämiseksi. DNA Digiturva on suunniteltu suojaamaan niin laitteet kuin käyttäjänsäkin – koko nettielämän.

DNA Digiturva
1-2 laitteelle

Kokeile kuukausi maksutta
6,90 €/kk

ei määräaikaa,
kokeilu saatavilla vain DNA Nettikaupasta

DNA Digiturva
Max 10 laitteelle

Kokeile kuukausi maksutta
9,90 €/kk

ei määräaikaa,
kokeilu saatavilla vain DNA Nettikaupasta

DNA Digiturva
Max 25 laitteelle

Kokeile kuukausi maksutta
14,90 €/kk

ei määräaikaa,
kokeilu saatavilla vain DNA Nettikaupasta

Laitteet yrittäjille

Meiltä saat tehokkaat puhelimet, tietokoneet ja tarvikkeet yrityksesi tarpeisiin edulliseen DNA-hintaan. Ostokset hoidat helposti verkkokaupassamme tai yli 60 DNA Kaupan myymälöissä. Tee ostokset käyttäen omaa Y-tunnustasi ja saat ne suoraan yrityksesi nimiin.

Puhelimet yrittäjälle – hinnat sis. alv 24 %

Katso kaikki

Läppärit yrittäjälle – hinnat sis. alv 24 %

Katso kaikki

Yrittäjä, ota Oma DNA -sovellus käyttöösi!

Yrityksen nimenkirjoitusoikeuden omaavat henkilöt voivat hallinnoida kaikkia yrityksen nimiin ostettuja DNA:n kuluttajapalveluita sekä niihin liittyviä laskuja nyt myös Oma DNA -mobiilisovelluksessa. Kirjaudut sinne helposti verkkopankkitunnuksin tai Mobiilivarmenteella.

Sovelluksen avulla voit muun muassa:

 • Tarkastella ja maksaa yrityksen laskuja
 • Löytää uusimmat edut ja vinkit
 • Tarkastella ja hallinnoida yrityksen nimiin ostettuja palveluita
 • Tehdä liittymän vaihdon tai tilapäisen sulun
 • Ottaa yhteyden DNA:han

Lataa sovellus:

Jos sinulla ei vielä ole Oma DNA -sovellusta, voit ladata sen laitteellesi sovelluskaupasta. Muita kuin kuluttajakanavissa myytäviä yrityspalveluita hallinnoit jatkossakin YritysDNA-palvelussa.

Näin liität Y-tunnuksen Oma DNA:ssa

 • Avaa Oma DNA –mobiilisovellus ja siirry sovelluksen alareunan Muut-valikon kautta kohtaan ”Omat tiedot”
 • Avaa kohta ”Yrittäjille”
 • Aloita liittäminen, syötä y-tunnus ja tallenna
 • Jos käytössäsi on DNA Tunnus, liittäminen on valmis
 • Jos käytössäsi ei ole DNA Tunnusta , sovellus ohjaa sinut rekisteröimään ja vahvistamaan sähköpostiosoitteen DNA Tunnusta varten
 • Sähköpostiosoitteen vahvistamisen jälkeen liittäminen on valmis