DNA Taloyhtiöpalvelu isännöitsijälle

Taloyhtiöpalvelu on isännöitsijän apuna heti, kun taloyhtiöön on päätetty hankkia DNA Netti ja TV-palvelut. Ennen palveluiden käyttöönottoa Taloyhtiöpalvelu tekee ennakkotestauksen ja varmistaa, että kaikki sovitut asiat varmasti toimivat ja laskutus ja osoitetiedot ovat oikein. Lisäksi varmistetaan palveluiden kytkentäajat. Taloyhtiöpalvelu toimittaa asukkaille tervetulokirjeen ja palveluiden käyttöönotossa tarvittavat ohjeet. Voit tilata ohjeet Taloyhtiöpalvelusta myös kytkennän jälkeen muuttaville asukkaille.

Pika-apua laskutus- ja muutosasioissa
Palveluiden kytkennän jälkeen voit olla yhteydessä Taloyhtiöpalveluun laskutukseen sekä palveluihin liittyvissä muutoksissa ja kaikissa tilaukseen liittyvissä asioissa. Lisäksi autamme palveluihin liittyvissä asukastiedotuksessa. Voit luottaa siihen, että Taloyhtiöpalvelu tarjoaa yksilöllistä ja nopeaa apua kaikissa DNA Netti -ja TV-palveluihin liittyvissä asioissa.

DNA:n huoltopalvelu
Vika- ja huoltotilanteissa isännöitsijää, taloyhtiötä ja asukkaita palvelee DNA:n asiakaspalvelu puh. 044 144 044.

Taloyhtiöpalvelun yhteystiedot 
DNA Taloyhtiöpalvelu puh. 044 044 7240. Palveluajat ma-pe klo 8-16.

Jätä yhteydenottopyyntö

Valitse sinulle sopivin laskutusvaihtoehto
DNA-laskun voi vastaanottaa sähköpostiin, verkkolaskuna tai paperilaskuna. 
Vaihtamalla verkkolaskuun tai sähköpostilaskuun vastaanotat laskusi veloituksetta. Paperilaskusta luopuminen on myös ympäristöteko.

Tilaa verkkolaskutus tai muuta tietojasi