Pinkit Päivät

Pinkit päivät ovat tältä erää päättyneet.

 

 

Puhelimet

Päivitä puhelimesi uuteen. Pinkeillä Päivillä on huipputilaisuus ostaa uusi puhelin järkihintaan. Tarjolla on mm. Apple, Huawei, Honor, Nokia ja Samsung -puhelimet uskomattoman edullisesti, korottomalla ja kuluttomalla DNA Maksuajalla sekä 3 vuoden pidennetyllä DNA takuulla.

 

Tietokoneet

Pelitietokone vai läppäri? Kannettava yo-kirjoituksiin? Tabletti vapaa-aikaan ja opiskeluun? Meiltä löydät laajan valikoiman tietokoneita ja tabletteja kaikkeen käyttöön parhailta merkeiltä kuten esim. Macbook, ASUS, Lenovo, Acer, Samsung, Huawei.

 

Pelikoneet ja pelit

Pelikonsoli muuttaa TV:si viihdekeskukseksi. DNA:lta löydät Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsolit sekä esim. miniversion Nintendo Switch Liten. Meiltä myös laaja valikoima erilaisia pelejä.

 

Kuulokkeet

Haluatko mieluiten vastamelukuulokkeet, nappikuulokkeet vai pelikuulokkeet? DNA:lta löydät moneen eri tyyliin ja tarpeeseen sopivat langattomat Bluetooth-kuulokkeet kaikilta suosituimmilta merkeiltä: JBL, Sony, Jabra ja monet muut.

 

Kaiuttimet

Pienet ja pippurisett sekä ilman muuta pieneen hintaan meiltä löytyvät kaiuttimet soivat upeasti ja kulkevat helposti mukana. DNA:lta löydät kaiuttimien huippumerkit: JBL, Sony, Harman Kardon, Samsung sekä monet muut.

 

Televisiot ja Soundbarit

Televioissa on älyä ja tarkkaa kuvaa. Valitse teräväpiirto-TV tai televisio 4K UHD -tarkkuudella. Malleja löytyy suuria ja pieniä. Valmistajina mm. Philips, Samsung ja LG. Television äänet jytisevät aivan uudella tasolla, kun liität siihen mukavasti sisustukseen sujahtavan Soundbarin.

 

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet

Mitä ikinä harrastatkin, Pinkkien Päivien tarjouksista löydät sinulle sopivan älykellon ranteeseesi: rannesykemittauksella, GPS-paikannuksella ja jopa treenimusiikkisi kellossa. Ja mihin hintaan!

 

Lisätarvikkeet

DNA:lta löydät todella laajan valikoiman kaikkia mahdollisia lisätarvikkeita. Mitä saisi olla? Näytönsuoja, suojakuori, muistikortti, varavirtalähde tai jotain aivan muuta? Laadukkaina valmistajina mm. Celly, Nokia, Kodak, Apple, Samsung, Huawei ja monet muut.

 

Liittymät

No nyt kannattaa vaihtaa liittymä DNA:lle!

 

Muista myös tietoturva

DNA Digiturva -palvelulla saat kattavan virustorjunnan, suojatun VPN-yhteyden, identiteettisuojan ja salasanapankin yhdellä ja samalla tilauksella.

 

Ole huoleton, ota laiteturva

Uuden puhelimen tai tabletin mukaan kannattaa ottaa SquareTrade-laiteturva. Vahingon sattuessa saat laitteesi korjattua tai korvattua jopa jo seuraavaksi arkipäiväksi.