Mobiililaajakaista

Syötä osoitteesi alla olevaan kenttään ja näet juuri sinulle räätälöidyt hinnat mobiililaajakaistoista!

Osoitettasi ei tallenneta eikä käytetä markkinointitoimenpiteisiin.

  • Helppo netti tablettiin, läppäriin tai mokkulaan
  • Ei enää ruuhkaisia julkisia WiFi-verkkoja - netti on aina mukanasi!
  • Säästä puhelimesi akkua: netin jakaminen kuluttaa akun hetkessä.

Mobiililaajakaistalla nopeasti nettiin - Tilaa kotiin, mökille ja mukaan matkoille

Pidä netti mukanasi ja valitse sopivin liikkuvan laajakaistan nopeus sen mukaan, mihin nettiä käytät – perusasiointiin vai leffojen ja tiedostojen lataamiseen, suoratoistopalveluihin tai pelaamiseen. Mobiililaajakaista on rajaton kotimaan lisäksi myös Pohjolassa ja Baltiassa.

DNA:n 4G- ja 5G-verkot tavoittavat jo yli 99% suomalaisista

DNA:n 5G-verkko kattaa jo puolet suomalaisista – ja 5G-kuuluvuus paranee koko ajan, kun verkko laajenee uusille alueille. Omnitelen tekemässä tutkimuksessa DNA:n mobiiliverkon keskimääräinen latausnopeus oli suurin kaupungeissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Pori, Turku ja Tampere.

Powered by Esri

Näihin laitteisiin mobiililaajakaistat sopivat

Laita SIM-kortti läppäriin tai tablettiin tai ota liikkuvan laajakaista -liittymän kaveriksi mokkula, jolla jaat netin useammalle laitteelle helposti esim. mökillä.

Mikä on halvin mobiililaajakaista?

Mikä on halvin mobiililaajakaista?

Pyydä henkilökohtainen mobiililaajakaistatarjous DNA:lta. Tarjouksen pyydettyäsi, näet sinulle räätälöidyt halvimmat mobiililaajakaistat!

Tilaa DNA Digiturva

Takapenkillä kaikki hyvin

Lasten ruutuaikaa ja tabletinkäyttöä voi rajata ja samalla varmistaa tietoturvallisen netin perheen kaikkiin laitteisiin. Sopivilla palveluilla salasanatkin pysyvät tallessa. Ota tietoturva haltuun!

Mikä on mobiililaajakaista?

Mikä on mobiililaajakaista?

Mobiililaajakaista on SIM-kortilla toimiva nettiliittymä, jota voi käyttää kaikissa niissä mobiililaitteissa, joissa on SIM-kortille paikka, esim. tableteissa ja useimmissa kannettavissa tietokoneissa sekä mokkulassa, jolla saat jaettua netin joko yhdelle tai useammalle laitteelle, riippuen mokkulasta. Mobiililaajakaista on kätevä silloin, kun laitetta käytetään myös kodin ulkopuolella – esim. työmatkalla, auton takapenkillä, veneessä tai mökillä. 

DNA:n liikkuvan laajakaistan liittymissä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto muissa EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun.

Usein kysyttyä mobiililaajakaistasta