Puhelinliittymän valinnassa auttaa DNA Apuri

Puhelinliittymät mietityttää? Anna DNA Apurin auttaa!

Saat asiantuntevan avun ja parhaat vinkit chatissa:

  • Asiantuntijat linjoilla ma-pe klo 8-21 ja la klo 9-18
  • Botti paikalla kellon ympäri, 24/7

Heräsikö liittymistä kysymyksiä?

Ei hätää, me autamme! Vastaa alla olevan chatin kysymyksiin ja jätä meille numerosi, niin soitamme sinulle takaisin.

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Meillä on tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat. Vaihda sinäkin sikahyvään liittymään.

EPSI Rating -organisaation riippumaton tutkimus Tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat 10/2023. Indeksipisteet: DNA 73,7, toimiala 71,1, Elisa 70,3, Telia 69,5. Tutkimukseen haastateltiin Suomessa noin 1 000 yksityis- ja yritysasiakasta syyskuussa 2023. Tutkimuksen virhemarginaali on +/- 2,7. Lisätietoja dna.fi/asiakaspalaute.

Pyydä henkilökohtainen liittymätarjous DNA:lta

 

Syötä numerosi

Syötä numerosi niin näytämme sinulle henkilökohtaiset liittymäsuosituksemme. Puhelinnumeroa ei käytetä markkinointiin ja puhelinliittymätarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään.

Nopeaa ja tehokasta

Näytämme sinulle heti henkilökohtaiset liittymätarjoukset. Liittymän valittuasi voit valita, haluatko pitää nykyisen puhelinnumerosi vai ottaa uuden numeron.

Helppoa kuin mikä

Me hoidamme kaiken puolestasi eikä sinun tarvitse olla yhteydessä nykyiseen operaattoriisi. Puhelinliittymäsi saapuu postitse parissa päivässä, joten siihen saakka voit ottaa vain rennosti!

DNA:n liittymätarjous on taatusti edullinen.

Annamme henkilökohtaiset liittymätarjoukset välittömästi

DNA:lta löydät juuri sopivan liittymän sinun tarpeeseesi. Puhelinliittymätarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään, eikä numeroasi käytetä markkinointitoimenpiteisiin. Liittymätarjouksen pyydettyäsi, saat heti tiedon sinulle sopivista, nopeista, rajattomista puhelinliittymistä. Helppoa ja nopeaa!

Jos tilaat liittymän uudella numerolla SIM-korttisi saapuu parin päivän kuluessa postitse ja on heti käyttövalmis. Jos taas haluat säilyttää nykyisen numerosi, liittymän siirrossa menee noin 14 vuorokautta. Vanha liittymäsi toimii siihen saakka, kunnes uusi tulee voimaan ja DNA hoitaa siirron entisen operaattorisi kanssa, eli voit olla huoletta ja odottaa yhteydenottoamme!