Pinkki opas DNA:n taloyhtiöpalveluihin

Pinkki opas taloyhtiöille

Tilaa maksuton opas sähköpostiisi ja tutustu DNA taloyhtiönetin etuihin!

DNA Netti taloyhtiösopimuksella on järkevä ja kustannustehokas tapa saada koko taloyhtiö nettiin. Sopimuksen mukaisella perusnopeudella toimiva netti tulee joka kotiin ja se sisältyy asumiseen. Asukkaat voivat itse helposti hankkia lisää nopeutta omiin liittymiinsä jopa puolet normaalihintoja edullisemmin. Näin pidetään yhdessä asumisen kiinteät kulut kohtuullisina.

Oppaassa kerrotaan DNA:n laajasta tarjoomasta taloyhtiöille. Taloyhtiönetin hankinnan lisäksi käsitellään laajakaistatekniikat, kaapeli-tv ja käyttöönottopalvelu. Lisäksi saatavilla on lisäpalveluita kuten Wattinen älylämmitys, Kodinportti-asukasviestintäratkaisu, talotekniikkaliittymät sekä tietoturva.

Tilaa itsellesi nyt oma Pinkki opas DNA:n taloyhtiöpalveluista ja pyydä samalla yksilöllinen tarjous taloyhtiöllesi täyttämällä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle! Opas on pdf-tiedosto, jonka saat sähköpostiisi ladattavaksi, voit tallentaa tai halutessasi myös tulostaa sen.
 

Valitse oheiselta tarjouspyyntölomakkeelta palvelut, joista olet kiinnostunut, lähetä lomake ja saat ladattavan oppaan sähköpostiisi.
Tarjouspyynnön jättäminen ei sitouta sinua tai taloyhtiötä mihinkään.