Mobiililaajakaista tarjous DNA:lta

Mobiililaajakaista

Mobiililaajakaista kotiin mökille ja mukaan matkoille.

Kirjautuminen kannattaa! Tee se pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja pääset käsiksi vieläkin edullisempaan liikkuvaan laajakaistaan!

Kirjaudu sisään

Mobiililaajakaistat joka lähtöön

Huomaathan, että 5G-liittymät toimivat myös 4G-verkossa.

Kirjautuneena saat nämäkin liittymät edullisemmin!

4G

DNA Liikkuva 4G 100M

 • Netin maksiminopeus 100 Mbit/s
 • Netin käyttö 1-2 käyttäjää
 • Rajaton Netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa.
 • EU-data 26 Gt/kk
23,99 €/kk/12 kk
Jatkossa 24,90 €/kk. Ei määräaikaa. Avausmaksu 6,90 €
4G

DNA Liikkuva 4G 200M

 • Netin maksiminopeus 200 Mbit/s
 • Netin käyttö 2-3 käyttäjää
 • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa.
 • EU-data 32 Gt/kk
24,99 €/kk/24 kk
Jatkossa 29,90 €/kk. 24kk DNA Etudiili yht. 599,76 €. Avausmaksu 6,90 €
5G

DNA Liikkuva 5G 400M

 • Netin maksiminopeus 400 Mbit/s
 • Netin käyttö 3-4 käyttäjää
 • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa.
 • EU-data 37 Gt/kk
29,99 €/kk/24 kk
Jatkossa 34,90 €/kk. 24kk DNA Etudiili yht. 719,76 €. Avausmaksu 6,90 €
5G

DNA Liikkuva 5G 1000M

 • Netin maksiminopeus 1000 Mbit/s
 • Netin käyttö 4-5 käyttäjää
 • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa.
 • EU-data 47 Gt/kk
44,90 €/kk
Ei määräaikaa. Avausmaksu 6,90 €

Liikkuva laajakaista ja tietoturva

Soittele, klikkaile, selaile ja lataile turvallisesti – DNA Digiturvan avulla torjut kattavasti tietoturvauhkat ja suojaat laitteet, henkilötiedot ja netinkäytön, helposti yhdellä palvelulla.

DNA Digiturva
1-2 laitteelle

Kokeile kuukausi maksutta
6,90 €/kk

ei määräaikaa,
kokeilu saatavilla vain DNA Nettikaupasta

DNA Digiturva
Max 10 laitteelle

Kokeile kuukausi maksutta
9,90 €/kk

ei määräaikaa
kokeilu saatavilla vain DNA Nettikaupasta

Miksi mobiililaajakaista juuri DNA:lta?

Nopea 4G- ja 5G-verkot – verkkomme kattaa jo 99% suomalaisista, 5G jopa 96% ja paranee jatkuvasti.

Säästä puhelimesi akkua – Netin jakaminen muille laitteille omasta puhelimesta kuluttaa akun hetkessä.

Ei enää ruuhkaisia julkisia WiFi-verkkoja – oma, turvallinen netti on aina mukanasi.

DNA asiakkaana saat parhaat asiakasetuhinnat myös liikkuvista laajakaistoistamme.

DNA chat auttaa mobiililaajakaistan valinnassa

Onko sinulla kysymyksiä mobiililaajakaistoista?

Saat asiantuntevan avun ja parhaat vinkit chatissa, DNA Kaupan asiantuntijalta. Linjat ovat auki arkisin klo 8.00-21.00 ja lauantaisin klo 9.00-16.30

Mobiilinetti sopii näihin laitteisiin

Mobiilinetin käyttöönotto on helppoa. Laita SIM-kortti läppäriin tai tablettiin tai ota liikkuvan laajakaista -liittymän kaveriksi mokkula, jolla jaat netin useammalle laitteelle helposti esim. mökillä.

Kaikki on toiminut moitteettomasti. Käyttöönotto oli myös todella helppoa.

DNA 5G nettiä ja 5G Kotimokkulaa
käyttävä asiakas, mies 41 vuotta

Toimii hyvin ja olen tyytyväinen valintaani.

DNA 5G nettiä ja 5G Kotimokkulaa
käyttävä asiakas, mies 46 vuotta

Kirjaudu ja näe paras tarjous mobiililaajakaistasta

Mobiililaajakaista toimii esimerkiksi kahvilassa

Näet henkilökohtaiset tarjoukset välittömästi

DNA:lta löydät juuri sopivan mobiililaajakaistaliittymän sinun tarpeeseesi. Kirjaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja näet liittymät sinulle sopivista ja nopeista mobiililaajakaistoista. Helppoa ja nopeaa!

Kirjaudu sisään

Nainen käyttää mobiililaajakaistaa ulkona

Mobiililaajakaista tarjoushintaan vaikka mökille

Mobiililaajakaista on SIM-kortilla toimiva nettiliittymä. Sitä voi käyttää kaikissa mobiililaitteissa, joissa on SIM-kortille paikka, esim. tableteissa tai mokkulassa, jolla saat jaettua netin joko yhdelle tai useammalle laitteelle, riippuen mokkulasta. Mikä sen kätevämpää silloin, kun laitetta tarvitaan kodin ulkopuolella – esimerkiksi mökillä. Kirjaudu sivulle ja valitse itsellesi sopivin netti mukaan! 

Mobiililaajakaista toimii tabletissa

Mobiililaajakaistatarjous tabletin tai läppärin ostajalle!

Saat mobiililaajakaistan nyt tarjoushintaan, kun tilaat minkä tahansa tabletin tai läppärin. DNA Liikkuva 4G 50M vain 9,99 €/kk/24kk.

Lue lisää mobiililaajakaistasta:

Mikä on halvin mobiililaajakaista?

4G vs. 5G - mitä eroa niissä on? 

5G-verkko on ruuhkattomampi, toimintavarmempi ja nopeampi kuin 4G-verkko. 5G-verkossa kaikki tapahtuu nopeammin, ja kapasiteetti on 4G:tä suurempi, joten siihen saa yhdistettyä suuremman määrän laitteita kerralla. 

Nainen käyttää mobiililaajakaistaa tabletilla raitiovaunussa

Dataliittymä: Nettiliittymä tablettiin 

Jos tabletissasi on paikka sim-kortille, voit hankkia siihen mobiililaajakaistan, ja näin oma netti kulkee aina mukanasi! Mitä enemmän ja monipuolisemmin nettiä käytät, sitä nopeampi yhteys sinun kannattaa hankkia. Tällöin netin nopeus riittää tarpeisiisi, siellä missä haluat.

Lapsi käyttää mobiililaajakaistaa tabletilla autossa

Mikä on mobiililaajakaista?

Mobiililaajakaista on SIM-kortilla toimiva nettiliittymä, jota voi käyttää kaikissa niissä mobiililaitteissa, joissa on SIM-kortille paikka, esim. tableteissa ja useimmissa kannettavissa tietokoneissa sekä mokkulassa, jolla saat jaettua netin joko yhdelle tai useammalle laitteelle, riippuen mokkulasta. Mobiililaajakaista on kätevä silloin, kun laitetta käytetään myös kodin ulkopuolella – esim. työmatkalla, auton takapenkillä, veneessä tai mökillä. 

DNA:n liikkuvan laajakaistan liittymissä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto muissa EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun.

Tarkista ajankohtainen mobiiliverkon peittoalue

Powered by Esri

Usein kysyttyä mobiililaajakaistasta

​​

Onko halvin mobiililaajakaista paras?

Mobiililaajakaista kannattaa valita oman käyttötarpeen mukaan. Ratkaisevinta nopeuden valinnassa ei ole ainoastaan käyttäjien määrä vaan myös ladattavan tiedon määrä. Mikäli netin käyttö on lähinnä sähköpostien lukemista, laskujen maksua, sovellusten päivittämistä ja sosiaalisen median selaamista, nopeudeksi riittää hyvin 50M. Suoratoistopalveluiden katsominen, verkossa pelaaminen ja video-palaverit vaativat jo enemmän nopeutta. Tällöin yhden henkilön käyttöön riittää 100M ja useamman henkilön yhtäaikaiseen käyttöön 200M tai enemmän.

Näet parhaimmat hinnat pyytämällä henkilökohtaista mobiililaajakaistatarjousta DNA:lta. Tarjouksen pyydettyäsi, näet heti halvimmat ja parhaimmat mobiililaajakaistat juuri sinulle!

Millä laitteilla voin käyttää mobiililaajakaistaa?

Mikäli tabletistasi tai läppäristäsi löytyy SIM-korttipaikka, liikkuvan laajakaistan liittymä vie laitteen nettiin ilman erillisiä lisälaitteita. SIM-kortin voi laittaa vaihtoehtoisesti myös suoraan mokkulaan, jolloin voit jakaa netin langattomasti usealle eri laitteelle.

Muista myös hyödyntää tarjous ja hanki mobiililaajakaista tabletin tai läppärin kanssa yhdessä. Näin saat nopean ja tietoturvallisen yhteyden heti käyttöösi.

Ilman SIM-korttipaikkaa olevat tietokoneet, tabletit, televisiot, pelikonsolit sekä muut laitteet voi yhdistää verkkoon helppokäyttöisellä WiFi-mokkulalla, eli mobiiliyhteyden reitittimellä. Valvonta- ja riistakameroille on oma liittymänsä, DNA Laitenetti.

Millainen mobiililaajakaista olisi minulle sopivin?

Netti kannattaa valita oman käyttötarpeen mukaan. Kun haluat netin mukaasi tai kotonasi ei ole kiinteää verkkoa, liikkuva laajakaista on hyvä vaihtoehto. Aktiiviseen netinkäyttöön tai vaikka mökin netiksi kannattaa valita DNA Liikkuva 4G 200M tai nopeampi.

Giganopea DNA Liikkuva 5G 1000M tuo nopean ja viiveettömän netin 5G-aikaan useammallekin laitteelle. 5G-vauhtiin pääset edullisesti myös DNA Liikkuva 5G 400M -liittymällä.

DNA Liikkuva 50M -liittymän nopeus riittää satunnaiseen peruskäyttöön, ja on saatavilla edulliseen hintaan tabletin ostajalle. Jos etsit liittymää vain tietylle ajanjaksolle DNA Dataprepaid on mainio vaihtoehto. Ja muitakin vaihtoehtoja on, DNA:n kattavassa 4G-verkossa; rajattomalla netillä ja EU-datapaketilla.

Kotona on jo kiinteä laajakaista, mihin mobiililaajakaistaa tarvitaan?

Mukana kulkeva netti tuo roppakaupalla hyötyä, hupia ja helppoutta elämään. Liikkuvan laajakaistan avulla nautit missä tahansa leffoista ja sarjoista, pelaat nettipelejä ja lataat suurikokoisetkin tiedostot ongelmitta. Mobiililaajakaistalla varmistat myös, että näet suorat lähetykset ja urheilutapahtumat riippumatta siitä oletko junassa, mökillä tai luonnon helmassa. Omalla nettiyhteydellä varmistat tietoturvallisen netin kaikkialla etkä ole julkisen WiFi-verkon tai puhelimesi jakaman netin varassa.

Älylaitteille suunnattu DNA Laitenetti mahdollistaa kaukana olevien riista- ja valvontakameroiden seuraamisen, ilmalämpöpumpun etäohjauksen tai vaikkapa lemmikin tutkapannan käytön.

Kuinka kattava on DNA:n 4G- ja 5G-verkko?

Nopean ja kattava 4G-verkon alueella asuu tällä hetkellä jo yli 99 % suomalaisista. Jotta viihtyminen ja yhteydenpito sujuisivat jatkossakin, kehitämme jatkuvasti verkkomme toimivuutta ja kuuluvuutta. DNA:n 5G-verkko kattaa jo yli 5 miljoonaa suomalaista. Laskennallinen väestöpeitto jo 92 % suomalaisista 237 paikkakunnalla. Verkkoa rakennetaan tauotta, ja kymmeniä tukiasemia avataan viikoittain eri puolille Suomea. Myös Suomen Yhteisverkon 5G-rakentaminen on käynnistynyt. Jatkamme myös uusien 4G-tukiasemien rakentamista ja 4G-toiminallisuuksien kehittämistä, minkä ansiosta myös 4G-palveluiden käytettävyys paranee edelleen.

Voinko käyttää DNA:n mobiililaajakaistaa ulkomailla?

Voit ottaa DNA Liikkuva -liittymän mukaan myös reissuun! Liittymässä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto muissa EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun.

Sopiiko mobiililaajakaista kotiin?

No sopiihan se! Mobiililaajakaista on hyvä vaihtoehto kotiin erityisesti silloin, jos et asu kiinteän verkon alueella. Vaihtoehtoja kannattaakin vertailla osoitteen ja asuinpaikan mukaan. Tutustu osoitehausta kotiisi saatavilla oleviin laajakaistaliittymiin.

Mitä eroa on 4G- ja 5G-mobiililaajakaistalla?

4G on neljännen sukupolven datayhteys mobiilitekniikassa, yleisin Suomessa käytössä oleva datayhteys.

5G on viidennen sukupolven datayhteys mobiilitekniikassa, jopa kymmenkertaiset yhteysnopeudet 4G-yhteyksiin nähden ovat mahdollisia.

Pääasiassa 4G:tä korkeammalla taajuudella toimiva 5G kykenee siirtämään valtavia datamääriä nopeasti ja luotettavasti äärimmäisen pienellä viiveellä.

Latenssi eli viive tulee pienenemään entisestään, joskin jo nyt se on 5G:ssä huomattavasti pienempi kuin 4G:ssä. Heikkolaatuisessa 4G:ssä se on 30–50 millisekunnin luokkaa, hyvälaatuisessa 20–30 millisekuntia. 5G:ssä latenssi on vastaavasti vain 10–20 millisekuntia. Myös 5G:n nopeus on jo erinomainen.

Kuinka nopea mobiililaajakaista todellisuudessa on?

Voit mitata mobiililaajakaistasi todellisen nopeuden tekemällä netin nopeustestin.

​​