Netti mökille

Netti mökille

DNA Netti tarjoaa nopean yhteyden ja vaivattoman käyttöönoton mökilläsi. Hyvä netti netti mökille hoituu helposti mobiililaajakaistaliittymällä ja tilanteeseen sopivalla mokkulalla.

Täältä löydät toimivan netin mökillesi!
Oletko DNA:n asiakas? Kirjaudu sisään ja pääset käsiksi entistä edullisempiin hintoihin!

Kirjaudu sisään

Liittymä + Kotimokkula

DNA Netti 4G 200M

 • Netin maksiminopeus 200 Mbit/s
 • Netin käyttö 2-3 käyttäjää
 • Rajaton
  netti
  Vain Suomessa.
 • EU-data Ei sisälly
29,99 €/kk/24 kk
24kk määräaika, avausmaksu 6,90 €. 24kk jälkeen
Kotimokkula on maksettu, liittymä jatkossa 29,90 €/kk.
DNA Netti 4G -liittymä + DNA Kotimokkula 5G
määr. aik. sop. kausi yhteensä 726,66 €.

DNA Liikkuva 4G 200M

 • Netin maksiminopeus 200 Mbit/s
 • Netin käyttö 2-3 käyttäjää
 • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa.
 • EU-data 32 Gt/kk
19,99 €/kk/12 kk
Jatkossa 29,90 €/kk. Ei määräaikaa. Avausmaksu 6,90 €

Näin helppoa on netin käyttöönotto mökillä:

Aseta SIM-kortti mokkulaan

Kytke johto pistorasiaan tai USB:llä esimerkiksi läppäriisi

WiFi on käytössäsi

DNA Apuri auttaa valitsemaan sopivan netin mökille!

Mietityttääkö verkon kattavuus tai juuri sinun tarpeisiisi sopiva nopeus? Pyydä apua mökkinetin valintaan chatissa DNA Kaupan asiantuntijoilta. Täältä saat asiantuntevan avun ja parhaat vinkit! Linjat ovat auki arkisin klo 8-21 ja lauantaisin 9.00 - 16.30.

Avaa chat

Oma mobiililaajakaista mökille kannattaa

Netti mökille

Toimintavarma netti saa etätyöt sujumaan - myös mökillä

Mökkikausi ja kesän pitkät viikonloput pitenevät entisestään, kun työnteko onnistuu vaivatta myös mökiltä käsin.

Toimintavarma WiFi-verkko, nopea mobiililaajakaista mökille ja sille sopiva mokkula tekevät työnteosta sujuvaa silloin, kun vietät mökillä muitakin kuin lomapäiviä. Lue lisää mobiililaajakaistasta

Netti mökille

Nosta mökkinetti huippuunsa DNA Ulkomokkulalla

Mökillä ei kaiken tarvitse olla ihan täydellistä, mutta netin suhteen ei kannata tinkiä. DNA Ulkomokkulalla tuot mökillesi huippunopean netin suoraan lähimmästä tukiasemasta ja sen asentaminen sujuu helposti itse esim. mökin ulkoseinään tai tolppaan. Ulkomokkula tarvitsee kaverikseen mesh-laajentimen, jolla luot mökillesi laadukkaan langattoman netin.

DNA Ulkomokkula nostaa netin laadun täysin uudelle tasolle: yhteys on nopea ja toimintavarma ja sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin, myös mökillä. Lue lisää DNA Ulkomokkulasta

Netti mökille

Juuri sinulle sopiva WiFi mökille

Yksi rentoutuu kalastaen, toinen perheen ja ystävien kanssa iltaa viettäen. Joku lataa akkuja leffoja katsellen tai netissä surffaillen. Miten sinä rentoudut parhaiten?

Varmistat ikimuistoisen kesän jokaiselle, kun valitset sopivan nettiliittymän mökille.

Mökin mokkulat, modeemit ja valvontakamerat

Valitse sopivin ja vie se mökille - näitä ei onneksi tarvitse joka viikonloppu kuljetella:

Mokkuloita on erilaisia - näin valitset mökillesi sopivan

Ulkomokkulalla laadukkain yhteys kaikille mökeille

Rakennuksen ulkoseinälle asennettava ulkomokkula takaa parhaan mahdollisen nettiyhteyden. Se on myös loistava valinta hankalampaan maastoon, jossa lähin tukiasema on kauempana, kuten korpi- tai saarimökille.

Kotimokkulalla helposti nettiin mökilläkin

SIM-kortti sisään, töpseli seinään ja netti toimii. Erittäin helppo tapa jakaa netti mökillekin! Sopii alueille, joissa verkon kuuluvuus on hyvä ja netiltä vaaditaan luotettavaa suorituskykyä, esimerkiksi etätöiden tekoon.

Matkamokkula satunnaiselle mökkeilijälle

Kooltaan pieni, akkukäyttöinen matkamokkula sopii hyvin heille, jotka mökkeilevät vain satunnaisesti tai käyvät esimerkiksi vuokramökeillä, jossa ei välttämättä ole tarjolla omaa nettiä. Matkamokkula mahdollistaa netin tuomaa lisäviihdykettä reissulle.

DNA:n 4G- ja 5G-verkot tavoittavat jo yli 99% suomalaisista

Powered by Esri

Netti mökille: usein kysyttyä

Mikä on mobiililaajakaista?

Mobiililaajakaista on SIM-kortilla toimiva nettiliittymä, jota voi käyttää kaikissa niissä mobiililaitteissa, joissa on SIM-kortille paikka, esim. tableteissa ja useimmissa kannettavissa tietokoneissa sekä mokkulassa, jolla saat jaettua netin joko yhdelle tai useammalle laitteelle, riippuen mokkulasta. Mobiililaajakaista on kätevä silloin, kun laitetta käytetään myös kodin ulkopuolella – esim. työmatkalla, auton takapenkillä, veneessä tai mökillä. 

DNA:n liikkuvan laajakaistan liittymissä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. EU-datapaketin osalta tiedonsiirto muissa EU/ETA-maissa sisältyy liittymän kuukausihintaan, jonka jälkeen maksat netin käytöstä vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun.

Miten pyydän mobiililaajakaistatarjouksen?

Saat DNA:lta henkilökohtaisen mobiililaajakaistatarjouksen täältä syöttämällä osoitteesi.

DNA:lta löydät juuri sopivan mobiililaajakaistaliittymän sinun tarpeeseesi. Osoitteen syöttäminen ei sido mihinkään, eikä osoitettasi käytetä markkinointitoimenpiteisiin. Tarjoukset pyydettyäsi, saat heti tiedon sinulle sopivista ja nopeista mobiililaajakaistoista.

Helppoa ja nopeaa!

Millä laitteilla voin käyttää mobiililaajakaistaa mökillä?

Mökille kannattaa netin kaveriksi ottaa helppokäyttöinen WiFi-mokkula, eli mobiiliyhteyden reititin. WiFi-mokkulalla jaat netin langattomasti kaikille mökillä käytettäville laitteille. Voit valita satunnaiseen käyttöön soveltuvan DNA Matkamokkula 4G:n tai DNA Matkamokkula 5G:n tai jos käyttäjiä ja käyttöä on enemmän, DNA Kotimokkula 5G ovat parhaita ratkaisuja. Katso kaikki mokkulat.

Meiltä löydät myös valvonta- ja riistakamerat, joihin suosittelemme DNA Laitenettiä.

Mistä tiedän, että netti varmasti toimii mökillä?

Tekemällä osoitehaun mökin osoitteella näet juuri ne vaihtoehdot, jotka ovat mökillesi sopivimmat. Toimivaan nettiin vaikuttaa paitsi itse yhteys, myös mokkula ja mahdolliset lisälaitteet. Tarvittaessa voit hankkia lisäksi Mesh WiFi -laajentimen, jolla varmistat nopean ja toimintavarman netin  myös isompaan mökkiin tai silloin, jos kerroksia on useita. Tee ensin osoitehaku ja valitse sopiva mobiililaajakaista mökille - sopivat lisälaitteet voit lisätä ostoskoriin halutessasi tämän jälkeen.

Kuinka kattava on DNA:n 4G- ja 5G-verkko?

Nopean ja kattava 4G-verkon alueella asuu tällä hetkellä jo yli 99 % suomalaisista. Jotta viihtyminen ja yhteydenpito sujuisivat myös mökillä, kehitämme jatkuvasti verkkomme toimivuutta ja kuuluvuutta asiakastarpeen mukaan. DNA:n 5G-verkko kattaa jo yli 92 % suomalaisista 237 paikkakunnalla. Verkkoa rakennetaan tauotta, ja kymmeniä tukiasemia avataan viikoittain eri puolille Suomea. Myös Suomen Yhteisverkon 5G-rakentaminen on käynnistynyt. Jatkamme myös uusien 4G-tukiasemien rakentamista ja 4G-toiminallisuuksien kehittämistä, minkä ansiosta myös 4G-palveluiden käytettävyys paranee edelleen.

Minulla on jo netti mökillä, mistä selvitän netin nopeuden?

Netin todellisen nopeuden pääset mittaamaan netin nopeustestillä (nk. speedtest). Speedtest kertoo liittymäsi tarkan lataus- ja lähetysnopeuden.

​​