Ole huoleton,
turvaa laitteesi

Nopeat korjausvaihtoehdot tai korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi

Kaikkea ei voi ennakoida. Ota siis uudelle puhelimelle tai tabletille SquareTrade-täysturva tai -laiteturva heti ostohetkellä. Jos jotain sattuu, saat laitteesi korjattua tai voit saada korvaavan laitteen toimitettuna seuraavaksi arkipäiväksi minne vain EU:n alueella.

UUTTA! Nyt voit valita laitteellesi myös SquareTrade-täysturvan, jolla saat korvattua myös laitteesi katoamisen tai varkauden. 

0 € ensimmäinen kuukausi, jonka jälkeen hinta alk. 6,90 €/kk laitteesta riippuen. Voit irtisanoa vakuutuksesi milloin haluat. 

Tiesitkö, että:

Yleisin ajankohta, jolloin puhelimelle todennäköisimmin sattuu vahinko, on kesä.

Yleisin puhelimelle tapahtuva vahinko Suomessa on näytön särkyminen.

Suomessa joka viikko keskimäärin 196 puhelinta vahingoittuu.

Lähde: SquareTrade Europe

Tee näin:
1. Osta SquareTrade-täysturva tai -laiteturva DNA:lta laitteen oston yhteydessä

SquareTrade-laiteturva turvaa mobiililaitteesi vahingoilta heti ensimmäisestä päivästä alkaen. SquareTrade-täysturva kattaa lisäksi laitteen varkauden tai katoamisen. Vakuutus kannattaa hankkia heti uuden puhelimen tai tabletin oston yhteydessä sillä sitä ei voi hankkia enää laitteen oston jälkeen. SquareTrade-laiteturva turvaa myös normaalikäytössä aiheutuneet mekaaniset ja sähköiset viat valmistajan takuuajan päätyttyä.

SquareTrade-täysturva on toistaiseksi saatavilla vain DNA Kaupasta ja DNA:n myynti- ja asiakaspalvelusta.

Huomaathan, että vakuutus ei kata laitteen tahallista vahingoittamista, hukkaamista tai varkautta.

SquareTrade-täysturvan ja -laiteturvan tilaukseen sovelletaan tilaussopimuksen lisäksi SquareTrade-täysturvan ja -laiteturvan vakuutusehtoja ja DNA:n yleisiä sopimusehtoja kuluttaja-asiakkaille. Lue lisätiedot vakuutusehdoista.

DNA Kauppojen yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.

2. Jos jotain sattuu, tee vahinkoilmoitus netissä

Vahinkoilmoitus onnistuu vaivatta SquareTraden sivuilla. Jos olet hankkinut laitteellesi SquareTrade-täysturvan ja laitteesi varastetaan tulee sinun toimittaa varastetusta laitteesta tehty rikosilmoitus SquaraTradelle korvausilmoituksen yhteydessä. Huomaathan, että kaikissa vahinkoilmoituksissa on omavastuuosuus, joka vaihtelee vakuutetun tuotteen ostohinnan mukaan.* Lisätietoja löydät vakuutusehdoista*Ostohinta on laitteen normaalihinta ilman mahdollista kampanja-alennusta.

3. Nopeat korjausvaihtoehdot ja korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi

SquareTrade tarjoaa nopeita ja vaivattomia korjauspalveluita, joiden avulla saat puhelimesi pian taas toimintaan. Voit myös valita korvaavan laitteen, jonka lähetti toimittaa rikkoutuneen, varastetun tai kadoneen laitteen tilalle jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Vaikeasti tavoitettavilla alueilla toimitusaika voi olla 2-3 päivää pidempi.

Jos korvaushakemuksesi vastaanotetaan perjantaina klo 18:30 jälkeen tai viikonloppuna, SquareTrade toimittaa korvaavan laitteen seuraavana tiistaina.

SquareTrade-täysturva kattaa enintään kaksi varkauteen tai katoamiseen liittyvää korvaushakemusta 12 kuukauden jaksolla.

   Laitteen hinta*

Laiteturva

Täysturva

Omavastuu

0 - 199,99 €

6,90 €/kk 8,90 €/kk 39 €
200 - 399,99 €

6,90 €/kk

8,90 €/kk 59 €

400 - 799,99 €

9,90 €/kk

11,90 €/kk

89 €

800 € tai yli

14,90 €/kk

16,90 €/kk

139 €

 

*Laitteen hinta on laitteen normaalihinta ilman mahdollista kampanja-alennusta.

SquareTrade-täysturva ja -laiteturva lyhyesti:

Täysturva ja laiteturva turvaavat mobiililaitteesi arkielämän vahingoilta ja myös normaalikäytössä aiheutuneilta mekaanisilta ja sähköisiltä vioilta valmistajan takuun päätyttyä. Täysturva korvaa laitteesi lisäksi myös jos se varastetaan tai häviää.

 

Nopeiden ja vaivattomien korjauspalveluiden avulla saat rikkoutuneen puhelimesi kuntoon jopa tunnissa. Vahinkoilmoitus on helppo tehdä netissä. Huomioi, että jos laitteesi varastetaan tulee korvausilmoitukseen liittää myös rikosilmoitus varastetusta laitteesta.

 

Korvaavan ja rikkoutuneen laitteen toimituksista ei tule kuluja. Maksamme toimitukset molempiin suuntiin.
Vakuutuksesi on voimassa kaikkialla riippumatta siitä, missä matkustat.

 

Lähetämme korvaavan laitteen minne vain Euroopassa, kun ilmoituksesi on hyväksytty. Toimitusaika riippuu sijainnistasi ja saatavuudesta.

 

Ei sitovaa tai määräaikaista sopimusta. Voit irtisanoa vakuutuksen milloin vain.

Katso usein esitetyt kysymykset ja vastaukset SquareTraden sivuilta.