Ole huoleton,
ota laiteturva

Nopeat korjausvaihtoehdot tai korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi

Kaikkea ei voi ennakoida. Siksi uudelle puhelimelle tai tabletille kannattaa ottaa SquareTrade-laiteturva heti ostohetkellä. Jos jotain sattuu, saat laitteesi korjattua tai korvattua jopa jo seuraavaksi arkipäiväksi.

0 € ensimmäinen kuukausi, jonka jälkeen laitteesta riippuen joko 6,90 €/kk, 9,90 €/kk tai 14,90 €/kk. Voit irtisanoa vakuutuksesi milloin haluat. 
Tee näin:

   Laitteen hinta*

Laiteturvan hinta

Laiteturvan omavastuu

0 - 199,99 €

6,90 €/kk 39 €
200 - 399,99 €

6,90 €/kk

59 €

400 - 799,99 €

9,90 €/kk

89 €

800 € tai yli

14,90 €/kk

139 €

 

*Laitteen hinta on laitteen normaalihinta ilman mahdollista kampanja-alennusta.

SquareTrade-laiteturva lyhyesti:

Laiteturva turvaa mobiililaitteesi arkielämän vahingoilta ja myös normaalikäytössä aiheutuneilta mekaanisilta ja sähköisiltä vioilta valmistajan takuun päätyttyä.

 

Nopeiden ja vaivattomien korjauspalveluiden avulla saat rikkoutuneen puhelimesi kuntoon jopa tunnissa. Vahinkoilmoitus on helppo tehdä netissä.

 

Korvaavan ja rikkoutuneen laitteen toimituksista ei tule kuluja. Maksamme toimitukset molempiin suuntiin.
Vakuutuksesi on voimassa kaikkialla riippumatta siitä, missä matkustat.

 

Lähetämme korvaavan laitteen minne vain Euroopassa, kun ilmoituksesi on hyväksytty. Toimitusaika riippuu sijainnistasi ja saatavuudesta.

 

Ei sitovaa tai määräaikaista sopimusta. Voit irtisanoa vakuutuksen milloin vain.

Katso usein esitetyt kysymykset ja vastaukset SquareTraden sivuilta.
 
 

Meikatessa roiskuu

Rapatessa roiskuu, joskus myös meikatessa. Tanja oli kylppärissä meikkaamassa, kun hän tipautti upouuden puhelimensa lavuaarin kautta WC-pönttöön. Hän poimi nopeasti uitetun puhelimen ja kuivasi sen pyyhkeeseen. Puhelin oli vielä päällä ja Tanja yritti soittaa ystävälleen. Valitettavasti puhelin oli mykkä.

Vain viikkoa aikaisemmin, Tanja oli puhelinta osatessaan pohtinut, tarvitseeko hän SquareTrade-laiteturvan. Onnekseen hän oli ottanut sen. Tanja täytti vahinkoilmoituksen netissä. Ohjeet olivat yksinkertaiset ja Tanjalle toimitettiin uusi puhelin vikkelästi.

Outin pelastus yhdessä yössä

Helsinkiläinen Outi oli pyöräilemässä, kun puhelin vahingossa tipahti taskusta. Hänen tyttärensä oli lähdössä seuraavana päivänä luokkaretkelle, joten hän todella tarvitsi puhelinta pitääkseen yhteyttä tyttäreensä. Hän ei voinut odottaa. Onneksi Outi oli valinnut DNA Kaupasta hankkimaansa puhelimeen SquareTrade-päätelaiteturvan. Hän teki vahinkoilmoituksen netissä SquareTradelle ja sai korvaavan laitteen seuraavaksi päiväksi. Ei syytä huoleen!

 

Mikon lomamatka

Tamperelainen Mikko lomaili Espanjassa. Ensimmäisenä lomapäivänä hän hyppäsi hotellin uima-altaaseen, mutta ikävä kyllä hänellä oli puhelin taskussa. Häntä harmitti kovasti, kun ei pystynyt jakamaan lomakuvia Facebookissa. Onni onnettomuudessa, Mikko oli valinnut SquareTrade-päätelaiteturvan DNA Kaupasta ostamaansa puhelimeen. Hän teki vahinkoilmoituksen netissä SquareTradelle ja korvaava laite saapui hotellille seuraavana päivänä. Mikko pystyi jälleen jakamaan kuvia. Loma oli pelastettu!