Ota kuva kytkin­kaapistasi ja lataa se tänne

Lataamalla kuvan autat meitä auttamaan

Kuvan lataamalla autat meitä neuvomaan puhelimitse saman taloyhtiön tai kiinteistön nettiasiakkaita netin käyttöönotossa ja  ongelmatilanteissa. Kuvasta ja sen lisätiedoista  näemme muun muassa missä jakamo sijaitsee, mihin liittimeen DNA Netti on kytketty sekä muita kytkennässä huomioitavia asioita. Kiitos avustasi!

Täytä lomake ja lataa kuva

Help

Kuvavarmenne
[Antamasi arvo ei täsmännyt kuvan kanssa, ole hyvä ja yritä uudelleen]
c45410afab326466eceeecb53ce559b74aea552a
Vahvista
Lomake toimitettu
Käy läpi lomakevalidoinnin viestejä
Toimintoa ei voitu suorittaa.
Varmistus

Lähettämäsi kuva ja antamasi tiedot tallennetaan taloyhtiön tietoihin eikä niitä liitetä sinun henkilö- tai asiakastietoihisi. Omakotitalon kuva ja tiedot tallennetaan vastaavasti kiinteistön tietoihin, mutta tiedot ovat yhdistettävissä talossa tarkasteluhetkellä asuvan ja DNA:n kanssa sopimuksen tehneen asukkaan henkilötietoihin. Kuvia käytetään asiakaspalvelutilanteissa DNA Netin kytkentöjen opastamisessa ja ne myös edesauttavat mahdollisten netin laajempien vikojen selvittämistä taloyhtiöissä.

Kuvaa älypuhelimella, tabletilla tai digikameralla – tee näin:

  • Ota kuva suoraan avatusta kytkinkaapista, jotta kuvassa näkyy kaikki liittimet – ei ainoastaan liitin mihin oma nettisi on kytketty.
  • Ota kuva mahdollisimman läheltä kaappia, kuitenkin niin että kuvassa näkyy myös kaapin reunat, eikä siitä tule rajatuksi mitään pois.
  • Huomioi yleinen turvallisuus; älä avaa mitään sellaista, mikä vaatii työkaluja tai missä voi syntyä sähköiskun vaara

Missä kytkinkaappi sijaitsee?

  • Jos asut kerrostalossa, kytkinkaappi sijaitsee useimmiten eteisessä.
  • Jos et asu kerrostalossa tai kaappi ei sijaitse eteisessä, se sijaitsee lähes aina sähköpääkeskuksen läheisyydessä.

Hyvä tietää! Kaikissa Ethernet-tekniikan taloyhtiöissä tai kiinteistöissä ei välttämättä ole kytkinkaappia, vaan netti tulee asuntoon suoraan pistokkeesta. Jos kodissasi on tällainen tilanne, ota kuva pistokkeesta