Keskity elämäsi parhaisiin hetkiin
DNA Koti 5G

Helppo ja varma 5G -yhteys pientaloasukkaille 

Parasta DNA Koti 5G:ssä on oma leveä kaista. Etätyöt sujuvat tehokkaasti ja verkkopelit vauhdikkaasti. Valokuituyhteyden hankkimiseen verrattuna DNA Koti 5G -yhteydessä on useita etuja: se on huomattavasti edullisempi, toimitusaika on vain muutaman viikon ja asennus hoituu ilman kaivuutöitä. Sinä voit keskittyä rauhassa tärkeämpiin asioihin, kun asentajamme hoitaa netin käyttövalmiiksi.

Kodillesi varattu kiinteä 5G-kaista

Omalla ruuhkattomalla kaistalla netti toimii luotettavasti nyt ja tulevaisuudessa. Vauhtia riittää aina kaikkeen mihin nettiä tarvitset. Nopeutta jopa 1000M asti!

Takuunopea netti

Takuunopean yhteyden ansiosta netti ei pätki, joten pelaat, viihdyt ja etätyötkin sujuvat. Myös turvajärjestelmät, älylukot ja muut nettiä tarvitsevat kodin laitteet toimivat luotettavasti. 

Avaimet käteen -asennus 

Asentajamme tuo kaikki laitteet mukanaan, mittaa ulkovastaanottimelle parhaan paikan ja varmistaa, että tukiasemaan luodaan vahva 5G-yhteys. Myös kodin sisäverkko laitetaan käyttövalmiiksi: WiFi-laitteiden avulla asentaja luo langattoman verkon ja liittää tärkeimmät laitteesi siihen.


DNA Koti 5G –yhteys sisältää liittymän, laitteet ja asennuksen

 

DNA Koti 5G -liittymä 400M 39,90 €/kk                              

DNA Koti 5G -liittymä 1000M 44,90 €/kk

Avaimet käteen -asennus  495 € 

Voit hakea kotitalousvähennystä koko asennuskustannuksesta. 
Saat halutessasi asennusmaksuun kulutonta ja koronta DNA Maksuaikaa jopa 60kk.

 + DNA Mesh WiFi -laite 0,75 €/kk /60kk,  yhteensä 45 €

 

DNA Koti 5G saatavilla DNA:n 5G-verkon alueella. 

Tällä hetkellä verkkoa on pystyssä jo 114 paikkakunnalla.

Tee osoitehaku ja tilaa

Tarkista osoitehausta, onko kiinteä 5G -yhteys mahdollista toteuttaa jo sinunkin kotiisi.
Jos ei, jätä yhteystietosi tämän sivun lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli kotiisi tulee mahdolliseksi asentaa DNA Koti 5G.

Oletko kiinnostunut DNA Koti 5G -yhteydestä?

DNA:n 5G-verkkoa laajennetaan jatkuvasti. Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli kotiisi tulee mahdolliseksi asentaa DNA Koti 5G -yhteys!

Jätä yhteystietosi

DNA pisti vauhtia Michael Monroen nettiin!

Michael Monroen kotiin asennettiin DNA Koti 5G -yhteys. Kun netti toimii eikä pätkminen vaivaa, jää aikaa muuhunkin! Tsekkaa videolta, mihin rokkistara käyttää nettiä ja miltä nopea 5G-nettiyhteys tuntuu. 

 

Usein kysyttyä:

 

Soita ja kysy lisää! puh. 0800 304 080

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi arkisin klo 9-21

Tutustu videolta DNA Koti 5G:hen!

Oma kaista ja nopea ruuhkaton netti, helposti avaimet käteen -asennuksella. DNA Koti 5G asennus onnistuu ympäri vuoden, satoi tai paistoi. Tilauksesta asennukseen kuluu vain muutama viikko.

Kannattaako DNA Koti 5G -netti ottaa pientaloon?

But I’m a Human not a Sandwich -blogin Iina Hyttisen kotiin asennettiin DNA Koti 5G -yhteys joulukuussa 2020. Lue miten yhteys on toiminut heidän perheensä arjessa!

 

 

 

Paperilta käytäntöön – näin DNA Koti 5G -yhteyttä pilotoitiin Vantaalla

DNA Koti 5G -yhteys on alusta alkaen suunniteltu  pientaloasukkaiden nettiyhteydeksi.Ratkaisua pilotoitiin Vantaan Nikinmäessä. Yhdessä omakotitalossa pilottiprojekti alkoi jo vuonna 2018. 

DNA Koti 5G toi nopean netin Savolaisen perheeseen

Vantaalla asuvan perheen kotona teknologia mahdollistaa viihtymisen yhdessä.

DNA Koti 5G yllätti Liedossa

Vaikka 5G:tä oli jo odotettu, sen tulo paikkakunnalle keväällä pääsi yllättämään Liedossa asuvan perheen.

DNA Koti 5G bloggaajan testissä

"Tarvetta oli ehdottomasti nopealle netille, joka toimisi luotettavasti joka päivä ja kaikilla laitteilla. Tämä DNA Koti 5G oli ihan pelastus" - kertoo Iina, But I'm a Human not a Sandwich -blogin pitäjä.  Klikkaa blogiin lukemaan lisää hänen kokemuksistaan DNA Koti 5G -yhteyden parissa!