Kiidä omalla kaistalla.
DNA Koti 5G

DNA Koti 5G tuo helposti nopean netin pientaloasukkaille

DNA Koti 5G tuo omakotitaloon, paritaloon tai rivitaloon nopean ja toimintavarman netin. Luotettavalla yhteydellä koko perhe viihtyy nyt ja tulevaisuudessa! Myös etätyöt sujuvat ja pelit kulkevat. 5G-verkossa netti on entistä nopeampi ja käyttöönottokin helppoa, sillä asentajamme huolehtii kaikesta puolestasi.

Kodillesi varattu kiinteä 5G-kaista

Omalla ruuhkattomalla kaistalla netti toimii luotettavasti nyt ja tulevaisuudessa. Vauhtia riittää aina kaikkeen mihin nettiä tarvitset. Nopeutta jopa 1000M asti!

Takuunopea netti

Takuunopean yhteyden ansiosta netti ei pätki, joten pelaat, viihdyt ja etätyötkin sujuvat. Myös turvajärjestelmät, älylukot ja muut nettiä tarvitsevat kodin laitteet toimivat luotettavasti. 

Avaimet käteen -asennus 

Asentajamme tuo kaikki laitteet mukanaan, mittaa ulkovastaanottimelle parhaan paikan ja varmistaa, että tukiasemaan luodaan vahva 5G-yhteys. Myös kotiverkko laitetaan käyttövalmiiksi: WiFi-laitteiden avulla asentaja luo kotiverkon ja liittää tärkeimmät laitteesi siihen.


DNA Koti 5G –yhteys sisältää liittymän, laitteet ja asennuksen

 

DNA Koti 5G -liittymä 400M 39,90 €/kk                              

DNA Koti 5G -liittymä 1000M 44,90 €/kk

Avaimet käteen -asennus  495 € 

Voit hakea kotitalousvähennystä koko asennuskustannuksesta. 
Saat halutessasi asennusmaksuun kulutonta ja koronta DNA Maksuaikaa jopa 60kk.

 + Google WiFi -laite 5 €/kk /24kk,  yhteensä 120 €

 

DNA Koti 5G saatavilla DNA:n 5G-verkon alueella. 

DNA:n 5G-verkkoa laajennetaan jatkuvasti ja tällä hetkellä verkkoa on pystyssä ainakin Espoossa, Heinolassa,  Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Järvenpäässä, Jyväskylässä, Kauniaisissa, Keravalla, Kuopiossa, Lahdessa,  Naantalissa, Nokialla, Oulussa, Pirkkalassa, Porissa, Raahessa, Raisiossa, Raumalla, Seinäjoella, Sipoossa, Tampereella, Tuusulassa, Turussa,  Vaasassa, Vantaalla, Ylivieskassa ja Ylöjärvellä.

Tarkista osoitehausta, onko DNA Koti 5G mahdollista toteuttaa jo sinunkin kotiisi.
Jos tilaus on mahdollinen: osoitehaun jälkeen sivulla näkyy pinkki banneri, jota klikkaamalla pääset tilaamaan DNA Koti 5G:n.
Jos ei, jätä yhteystietosi tämän sivun lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli kotiisi tulee mahdolliseksi asentaa DNA Koti 5G. 

Katso saatavuus

Oletko kiinnostunut DNA Koti 5G -yhteydestä?

DNA:n 5G-verkkoa laajennetaan jatkuvasti. Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli kotiisi tulee mahdolliseksi asentaa DNA Koti 5G -yhteys!

Jätä yhteystietosi

Tutustu videolta DNA Koti 5G:hen!

Oma kaista ja nopea ruuhkaton netti, helposti avaimet käteen -asennuksella. DNA Koti 5G asennus onnistuu ympäri vuoden, satoi tai paistoi. Tilauksesta asennukseen kuluu vain muutama viikko.

Usein kysyttyä:

 

Soita ja kysy lisää! puh. 0800 304 080

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi arkisin klo 9-21