Alppihiihto
Alppihiihto

Kuukauden kanava on ilmainen kaikille DNA TV
-asiakkaillemme

Joulukuun Kuukauden kanava: Eurosport 2

Eurosport 2 on uuden sukupolven urheilukanava. Joulu lähestyy ja talvi tulee, joten joulukuussa 2018 kanavan tarjontaan kuuluvat snookerin huipputurnausten lisäksi maastohiihdon sekä alppihiihdon maailmancupit – freestyleä ja lumilautailua unohtamatta!

Katso traileri

Kuukauden kanava vaihtuu maanantaina 3.12.2018.

Kuukauden tärpit:

Snooker
Snooker

Snooker

Eurosport on virallinen snooker-kanava. Kanavalla pistetään palloja pussiin vuoden ympäri. Joulukuussa snookerin ystäviä hemmotellaan kahdella huipputurnauksella: UK Championshipsillä ja Scottish Openilla. 

1.-9.12. UK Championship
UK Championship on MM-kisojen jälkeen toiseksi suurin snookerin rankingturnaus. Vuodesta 1977 pelatun turnauksen voittajalistalta löytyvät kaikki snookermaailman huiput. Viime vuonna voiton ja 170 000 punnan voittorahat kuittasi Ronnie O’ Sullivan, joka voitti Shaun Murphyn loppuottelussa luvuin 10-5.

10.-16.12. Scottish Open
Vastaavasti Scottish Open pussitellaan Emirates Arenalla Glasgowssa joulukuun toisella viikolla. Viime vuonna voiton nappasi Australian Neil Robertson, joka päihitti kutkuttavan jännittävässä loppuottelussa Kiinan Cao Yupengin erin 9-8. 

Tunnelmaa snookerturnauksissa ylläpitää Mr. Snookerina tunnettu Aki Kauppinen.

Alppihiihto
Alppihiihto

Alppihiihto

Alppihiihdon maailmancupit ovat pääsemässä vauhtiinsa. Joulukuussa ohjelmassa ovat naisten alppiyhdistetyn ensimmäinen osakilpailu Val d’Isèressä ja miesten syöksylasku Italian Val Gardena-Groedenissa.

Alppihiihto

14.12. Val d’Isère
15.12. Val Gardena-Groeden

Perjantaina 14.12. alppihiihtokaravaani on leiriytynyt legendaarisen Val d’Isèren rinteille, jossa mitataan monipuolisuutta naisten alppiyhdistetyssä. Lauantaina siirrytään Italian Dolomiiteille, jossa testataan miesten vauhdinsietokykyä alppihiihdon kuninkuuslajissa, syöksylaskussa.

Selostajana Petra Olamo ja Julius Vauhkonen. Asiantuntijana Sami Uotila.

Maastohiihdon maailmancup
Maastohiihdon maailmancup

Maastohiihto

Talviurheilu on keskeisessä roolissa Eurosportin talvisessa ohjelmakartassa. Joulukuussa kisataan mm. maastohiihdon maailmancupia Beitostølenin vuorilla Norjassa.

Maastohiihdon maailmancup

8.-9.12. Beitostølen

Talviurheilu on keskeisessä roolissa Eurosportin talvisessa ohjelmakartassa. Marraskuussa käynnistynyt maastohiihdon maailmancup jatkuu Beitostølenin vuorilla Norjassa. Viikonlopun ohjelmassa ovat mm. naisten 15 km, miesten 30 km sekä naisten 4 x 15 km viesti. 

Therese Johaug on palannut kisaladuille ja hänen hiihtonsa kulkee kuin rasvattu. Millainen menofiilis on Kerttu Niskasella ja Krista Pärmäkoskella. Taistelevatko he palkintosijoista? Miten luistaa Iivo Niskasen sekä Matti Heikkisen suksi? Sinivalkoisina selostajina Juhani Henriksson ja Tommy Rundgren. Asiantuntijoina Toni Roponen ja Riikka Sarasoja-Lilja.

Lumilautailu ja freestyle

Lumilautailun kerma kokoontuu lauantaina 8.12. Copper Mountainin lumisille rinteille Coloradoon. Samaan aikaan 7.-8.12. freestyle-laskijat ottavat mittaa toisistaan skicrossissa Val Thorensissa Ranskan Alpeilla.

Lumilautailun ohjelmassa on halfpipen finaalit. Mukana ovat luonnollisesti Suomen lumilautajoukkueen paippi-spesialistit. Peetu Piiroisen lopetettua maajoukkuetasolla, kuka suomalaisista laskee kirjaimellisesti korkeimmalle: Emmi Rukajärvi, Axel Thelen vai joku yllättäjistä?

Selostajana lumilautailussa ja freestylessä Mikko Suursalmi.

Miten voit katsoa Kuukauden kanavaa?

Televisiolla

Kaapeliverkossa näet Kuukauden kanavan Eurosport 2:n kanavapaikalla 186 ja teräväpiirrolla kanavapaikalla 173.

Antenniverkossa voit katsella Kuukauden kanavaa UHF/T2-verkossa kanavapaikalla 83. Jos kanava ei näy alueellasi, näet Kuukauden kanavan Eurosport 2 HD:n DNA TV Hubilla kanavapaikalla 696.

Voit myös peilata Kuukauden kanavan puhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneelta kotitelkkariin Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Tietokoneella
Katsele Kuukauden kanavaa osoitteessa tv.dna.fi.

Puhelimella tai tabletilla
Seuraa Kuukauden kanavaa DNA TV -sovelluksella. Lataa DNA TV -sovellus sovelluskaupastasi (Android, Apple).
 

 

    

Haluatko nähdä Eurosport 2 -kanavan jatkossakin?