Muutos itsepalvelulaskun toimitustapaan

Uudistamme laskutuskäytäntöjämme marraskuun aikana. Käytössäsi oleva itsepalvelulasku laskujen ainoana toimitustapana poistuu käytöstä 30.11.2023.

Tämän jälkeen laskujen toimitus pelkästään itsepalvelukanaviin dna.fi tai Oma DNA -mobiilisovellukseen ei ole enää mahdollinen. Voit jatkossa valita laskun toimitustavaksi itsepalvelun lisäksi sähköpostilaskun, oman verkkopankkisi kautta aktivoitavan e-laskun tai paperilaskun.

Jos olet toiminut ainoastaan laskujen maksajana, voit edelleen tarkastella laskutietojasi osoitteessa palvelu.dna.fi huolimatta valitsemasi laskun toimitustavasta.

Laskutettavasta tuotteesta tai palvelusta sopimuksen tehneelle asiakkaalle laskut ovat jatkossakin nähtävissä ja maksettavissa kirjautumalla dna.fi-sivustolle sekä Oma DNA -mobiilisovelluksen kautta. Valitse kuitenkin vielä alla olevista vaihtoehdoista laskun toimitustavaksi toinen vaihtoehto itsepalvelulaskun lisäksi.

Valitse käytössäsi olevan itsepalvelulasku-toimitustavan lisäksi laskullesi toinen toimitustapa

Voit jatkossa valita laskun toimitustavaksi sähköpostilaskun, oman verkkopankkisi kautta aktivoitavan e-laskun tai maksullisen paperilaskun.

  • Maksuton sähköpostilasku: tee muutos kirjautumalla dna.fi-sivustolle tai Oma DNA -sovelluksen kautta. Mikäli laskun maksaja ei ole sama kuin laskutettavasta palvelusta sopimuksen tehnyt, merkitse sähköpostilaskun vastaanottajaksi maksajan sähköpostiosoite. Voit tehdä muutoksen myös soittamalla asiakaspalveluumme p. 044 144 044 (ma–pe 8–18). Puhelu on normaalin kotimaan puhelun hintainen.
  • Maksuton e-lasku: voit aktivoida valinnan käyttöön oman verkkopankkisi kautta.
  • Halutessasi laskun jatkossa maksullisena paperilaskuna, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Paperilasku on maksuton kahden ensimmäisen laskun osalta, jonka jälkeen paperilaskun hinta on 4,90 €/lähetetty lasku. Yrityksille paperilaskun hinta on 11,90 €/lähetetty lasku.

Samalla kun teet muutoksen laskujen toimitustapaan, muistathan tarkistaa palveluissamme olevat yhteystietosi ajan tasalle. Esimerkiksi päivityksen sähköpostiosoitteeseen ja yhteyspuhelinnumeroosi voit tehdä Oma DNA -mobiilisovelluksessa. Kotiosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeromuutokset onnistuvat kätevästi kirjautumalla dna.fi -sivustolle. 

Muutos koskee joulukuusta eteenpäin lähetettäviä laskuja

Saat joulukuussa lähetettävän laskun automaattisesti paperilaskuna, mikäli muutosta nykyisen itsepalvelulaskun toimitustapaan ei ole tehty 26.11.2023 mennessä.