Värityskirja puhelimessasi

Viime aikoina lasten lisäksi myös nuoret ja aikuiset ovat villiintyneet värityskirjoista. Paperisen kirjan ja kynien tai tussien kantaminen mukana ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä värittää voi myös puhelimella!

Colorfy on yksi näistä aikuisille suunnatuista värityskirjasovelluksista. Sovellus on ilmainen, mutta muutaman euron maksulla saat käyttöösi laajemman valikoiman kuvia ja värejä. Maksullista versiota voi testata ilmaiseksi viikon ajan, ja kokeilun päätyttyä tuskin enää haluat palata ilmaisversioon. Tässä tapauksessa enempi on parempi.

Värittäminen rentouttaa ja lievittää stressiä. Kun keskittyy hetkeksi vain väreihin, niin voi hetkeksi unohtaa ympäröivän maailman. Värittäminen tarjoaa pienen oman hetken vaikkapa bussimatkalle tai kahvitauolle. Se saattaa myös parantaa keskittymiskykyäsi vaikkapa luennolla.

Colorfy-sovelluksesta voit jakaa  taideteoksesi suoraan sosiaaliseen mediaan, tai sitten voit säilyttää ne omaksi iloksesi. Rentouttavia värityshetkiä kaikille! Niitä tarvitaan piristämään pimeää syksyä.

Lataa Colorfy: iOS:lle, Androidille
 

Avainsanat:

viihde sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!

Tuoreimmat artikkelit ja blogit