Miltä näyttävät Nokian uutuusluurit?

Tämän vuoden Mobile World Congressissa suurin huomio suomalaisittain kiinnittyi Nokian älypuhelinten uudelleentulemiseen, suomalaisen HMD Globalin herättämänä. Nokian paluusta älypuhelimiin huhuttiin monessa mediassa jo ennen MWC:tä, mutta comebackille saatiin kasvot vasta sunnuntaina 26.2. Lopputulos ei jättänyt kylmäksi: Nokia on tullut takaisin kolmen älypuhelinmallin voimin!

Peruspuhelinten puolella ehkä eniten odotettu klassikkomalli 3310 tuli kuin tulikin takaisin, vaikkakin nykyaikaan päivitettynä. 3310:n nykyversiosta löytyy esimerkiksi kamera ja värinäyttö. Lisäksi puhelimen saa useissa pirteissä värivaihtoehdoissa. Kaikkea vanhasta klassikosta ei kuitenkaan ole unohdettu: puhelimesta löytyy edelleen legendaarinen Matopeli ja päivitetyn 3310:n akku kestää edelleen pitkään.

3310:n lisäksi HMD Global julkaisi 3 täysin uudenlaista Nokia-mallia: Nokia 3:n, 5:n ja 6:n. Laitteet ovat täysverisiä Android-älypuhelimia. Tehokkaimmasta mallista, eli Nokia 6:sta löytyy muun muassa 5,5 tuuman FullHD-näyttö ja 16 megapikselin kamera. Lisäksi puhelimesta löytyy laadukas Dolby Atmos -äänentoisto. Edullisemman hintaluokan mallit 5 ja 3 ovat myös ehdottomia huippupuhelimia omassa hintaluokassaan; toimintoja ja tehoja niistä löytyy riittämiin.

DNA toimii Nokian uutuuksien jälleenmyyjänä, ja uutuuslaitteet saadaan pian meille ennakkotilaukseen. Jos haluat kuulla ensimmäisenä uutuusnokialaisten myynnin aloittamisesta, voit ilmoittaa yhteystietosi täällä: dna.fi/nokia. Sivulta löydät myös lisää tietoa Nokian julkistuksista.

 

Avainsanat:

puhelimet uutuudet

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!