Koululaiselle sopivat sovellukset

Koulut ovat alkaneet - samalla moni koululainen on saanut ensimmäisen älypuhelimensa. Tässä muutama sovellusvinkki koululaisen puhelimeen.

1. Tukea lukemiseen

Jos esikouluikäinen tai vanhempikin lapsi tarvitsee lisätukea lukemaan opettelussa, saattaa Molla ABC -sovelluksesta olla apua. Sen avulla lapsi voi opetella pieniä ja isoja kirjaimia, numeroita ja merkkien piirtämistä.

2. Pelillistetty kielten oppiminen

Onko teidän perheen koululainen varsinainen kielipää? Vai aiheuttavatko englannin kotiläksyt itkupotkuraivareita? Molemmissa tapauksissa Duolingo-sovelluksesta saattaa löytyä tukea ja hauskuutta kielten opiskeluun. Lue lisää Duolingosta

3. Kertolaskuja apinoiden avulla

Suomalainen 10monkeys -sovellus on matematiikkasovellus lapsille. Sen avulla lapsi oppii kertotauluja hauskalla ja motivoivalla tavalla.

4. Perhe-WhatsApp

Yhteydenpito perheen kesken onnistuu kätevästi, kun kaikki perheenjäsenet ovat samassa chat-ryhmässä. Näin tavoitat esimerkiksi kaikki perheen kolme koululaista samalla viestillä. Lue ohjeet WhatsApin käyttöönottoon

Huolestuttaako lapsen tai nuoren pelaaminen? Pelikasvatus-asiantuntija kertoo pelaamisen hyvistä puolista ja riskeistä sekä vastaa vanhempia huolestuttaviin kysymyksiin: lue haastattelu.

 

Lataa Molla ABC : AndroidilleiOS:lleWindowsille

Lataa 10monkeys Kertotaulu: AndroidilleiOS:lle

Avainsanat:

sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!