Blogit

DNA on jälleen mukana Helsinki Pridessä

DNA, Elisa ja Telia Finland tukevat jälleen yhdessä tämän vuoden Helsinki Pride -tapahtumaa. Koronatilanteen vuoksi Pride-tapahtuma jouduttiin siirtämään syyskuulle.


Yritykset haluavat osallistumisellaan tukea monimuotoisuutta sekä yhdenvertaisuutta. Samalla DNA, Elisa ja Telia haluavat viestiä arvomaailmastaan ja toiveestaan, että jokainen suomalainen voi tuntea itsensä arvostetuksi ja olla vapaasti oma itsensä riippumatta sukupuolesta, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, etnisestä taustasta tai muusta jokaisen ihmisen ainutlaatuiseksi tekevästä asiasta.


Osallistumalla Pride-tapahtumaan DNA osoittaa erityisesti tukensa LHBTIQ+-työntekijöilleen. Tavoitteemme on, että sateenkaariväki voi tuntea olonsa DNA:n palveluksessa hyväksytyksi ja ylpeäksi omasta itsestään. Haluamme myös muistuttaa, että LHBTIQ+ -ihmiset ovat meille tärkeitä asiakkaita - kuten kaikki suomalaiset.

Pride on ihmisoikeustapahtuma


Tänäkään päivänä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt eivät voi elää elämäänsä täysin vapaasti kohtaamatta epäasiallista kohtelua, myös työpaikoilla. On edelleen tilanteita, joissa osa ihmisistä joutuu peittelemään omaa identiteettiään, tekemisiään ja läheisiään asiattoman reaktion pelossa. Tämä on surullista, koska jokaisen tulisi saada olla oma itsensä niin, että ei joudu salailemaan ominaisuuksia itsessään.


Toivomme, että Pride-tapahtuma päästään järjestämään turvallisesti syyskuussa. Lisätietoa aiheesta löytyy Helsinki Pride -yhteisön nettisivuilta. 

Avainsanat:

Töitä ja oppimista Vastuullisuutta ja huolenpitoa

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

3/2024

Älä menetä rahojasi pankkitunnushuijauksessa – tunnistaudu mobiilivarmenteella

Blogi
2/2024 Mikko Valtonen

Näin lomailet huoletta - 10 vinkkiä huolettomaan ulkomaanreissuun

Blogi
1/2024 Jussi Tolvanen

Älylaitteet opettavat, mutta myös tuovat haasteita oppimiseen

1/2024 Artikkelien toimitus

Näin saat puhelimen kestämään paremmin pakkasta – 5 niksiä