Zero trust – vahvaa turvaa nollaluottamuksella

Zero trust
– vahvaa turvaa nollaluottamuksella

Lataa maksuton opas ja turvaa yrityksesi IT-arkkitehtuuri zero trust pohjaisesti!

Liikkuva työ ja lisääntyvät tietoturvariskit koettelevat kaiken kokoisten organisaatioiden tietoturvaa. Zero trust nostaa tietoturvan tasoa ja kaventaa riskien toteutumisen mahdollisuutta. Zero trust -arkkitehtuuria hyödyntävät verkkoratkaisut sopivat kaiken kokoisille ja eri alojen organisaatioille. Se pyrkii suojaamaan yritystä tietomurroilta ja hyökkäyksiltä sekä turvaa liiketoiminnan jatkuvuutta. 

Tietoturva on liiketoiminnan kannalta kriittinen asia. Zero trust eli nolla luottamus takaa kattavan tietoturvan, sillä sen perusperiaatteena on, että kukaan ei pääse käsiksi tietoihin, joita ei tarvitse.

Oppaassa käsitellään zero trustin perusteita, sen luomia etuja sekä käyttöönottoa. Paneudumme oppaassa myös zero trust -arkkitehtuurin konkreettisiin esimerkkeihin, joissa tietoturvamalli on hyödyntänyt yritystä.

Lataamalla oppaan saat käyttöösi vinkkejä yrityksen tietoturvan päivittämiseksi seuraavalle tasolle.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.