LATAA OPAS JA LUE, MITÄ YRITTÄJÄN PITÄÄ TIETÄÄ TIETOTURVASTA

Yrityksen pyörittämisessä on paljon hommaa, eikä tietoturva ole aina ensimmäisenä asiana to do -listalla. Tietoturvaan on kuitenkin syytä panostaa, sillä myös pienet yritykset kiinnostavat kyberrikollisia.

Moni pienyrittäjä ajattelee, että kyberrikokset uhkaavat ennen kaikkea isoja firmoja, joilla on hallussaan iso määrä arvokasta dataa. Rikollisen näkökulmasta pieni yritys on kuitenkin jopa houkuttelevampi kohde, sillä sen tietoturva on usein matalalla tasolla.

Jätätkö läppärin pöydälle ilman valvontaa, kun olet kahvilassa? Käytätkö samaa tunnusta useaan eri palveluun? Jos vastasit kyllä, tietoturvakäytännöissäsi todennäköisesti on jotain parantamisen varaa.

Lataamalla oppaan saat käytännön vinkkejä pienen yrityksen tietoturvaan. Opit esimerkiksi:

  • Mitä tietoturva oikeastaan on?
  • Miten laitteita käytetään turvallisesti?
  • Miksi asiakastietoja tulee käsitellä huolellisesti?
  • Miten välttää yleisimmät tietoturvauhkat?

Lataa maksuton tietoturvaopas ja saat vinkit, miten suojaat yrityksesi laitteet, asiakastiedot ja luot hyvät tietoturvakäytännöt yritykseesi.

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.