Yrittäjän someopas - DNA Yrityksille

LATAA OPAS JA LUE, MITÄ YRITTÄJÄN PITÄÄ TIETÄÄ SOSIAALISESTA MEDIASTA

Sosiaalisen median alustoja on nykypäivänä monia, mutta missä pienen yrityksen kannattaa olla mukana? Entä mitä somessa kannattaa tehdä?

Sosiaalinen media tarjoaa yrityksille kätevän mahdollisuuden tehdä kustannustehokasta ja kohdennettua markkinointia. Orgaanista näkyvyyttä on mahdollista saada osallistumalla relevantteihin keskusteluihin ja maksetulla mainonnalla on helppo tavoittaa juuri oikea kohderyhmä.

Lataamalla oppaan saat käytännön vinkkejä pienen yrityksen sosiaalisen median pyörittämiseen. Opit esimerkiksi:

  • Miten henkilöbrändiä kehitetään?
  • Miten markkinointia tehdään somessa?
  • Miten mainostyökalut toimivat?
  • Minkälaisia asioita kannattaa jakaa somessa?

Lataa maksuton opas ja saat vinkit, miten saat kaiken irti sosiaalisesta mediasta!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.