LATAA OPAS JA LUE, MITÄ YRITTÄJÄN PITÄÄ TIETÄÄ PILVIPALVELUISTA

Moni tekee töitä nykyään kotona, kahvilassa ja joskus jopa mökillä. Silloin on tärkeää, että digitaaliset työkalut ovat käytettävissä juuri silloin, kun niitä tarvitsee.

Pilvipalveluja on monenlaisia ja moneen käyttöön. Niiden avulla onnistuu niin tarjouksen päivittäminen matkalla asiakkaalle kuin asiakaspalvelu kotisohvalta.

Lataamalla oppaan saat käytännön vinkkejä digityökalujen ja pilvipalveluiden hyödyntämiseen. Opit esimerkiksi:

  • Mitkä ovat yrittäjälle hyödyllisimmät pilvipalvelut?
  • Mitä kannattaa muistaa käyttöönotossa?
  • Miten pilvipalveluilla voi hoitaa asiakaspalvelun?

Lataa maksuton opas ja saat vinkit, mitä kannattaa pitää mielessä pilvipalveluiden käyttöönotossa.

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.