Yrittäjän opas kasvu­markkinointiin

Markkinointi on muuttunut reippaasti ja erilaisia digipohjaisia työkaluja ja menetelmiä sen hallintaan syntyy kuin sieniä sateella. Teknologian muovaamasta markkinoinnista puhutaan usein myös termillä kasvumarkkinointi.

Kasvumarkkinoinnin ydinideana on parantaa yrityksen tulosta ja saada kilpailuetua tekemällä kokeiluja, mittaamalla niiden tuloksia ja muuttamalla toimintaa näiden mukaan.

Lataamalla oppaan saat käytännön vinkkejä kasvumarkkinointiin ja sen työkaluihin. Opit esimerkiksi:

  • Mitkä ovat kasvumarkkinoinnin keskeisimmät asiat?
  • Kuinka opit tuntemaan asiakkaasi paremmin?
  • Miten dataa ja mittaamista voi hyödyntää, kun hakee kasvua?

Lataa maksuton opas ja pääset kärryille kasvumarkkinoinnista!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.