LATAA OPAS JA LUE, MITÄ YRITTÄJÄN PITÄÄ TIETÄÄ DIGITYÖKALUISTA

Hyvillä työkaluilla työt sujuvat helpommin. Kun uusia laitteita tulee jatkuvasti lisää markkinoille, mistä tietää mihin kannattaa investoida?

Tabletti, puhelin, läppäri, mokkula ja varavirta - mitä näistä käytät työssäsi päivittäin? Puhelimella hoituvat nykyään monenlaiset työtehtävät, mutta kaikkeen se ei riitä. Harva haluaa kirjoittaa pitkiä viestejä tai selailla suuria excel-tiedostoja puhelimella.

Lataamalla oppaan saat käytännön vinkkejä pienen yrityksen digityökalujen hankintaan. Opit esimerkiksi:

  • Minkälainen laite kannattaa hankkia työntekijälle?
  • Mihin lisälaitteisiin kannattaa panostaa?
  • Mitkä ovat yrittäjälle välttämättömät sovellukset?

Lataa maksuton opas ja saat vinkit, mitkä laitteet sinun kannattaa hankkia yrityksellesi työn helpottamiseksi.

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Yrityksille -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.