Arvonnan säännöt: Uudet YritysDNA käyttäjät

Arvonnan järjestää DNA Oyj, PL 10 (Läkkisepäntie 21, Helsinki ), 01044 DNA, Y-tunnus 0592509-6.

Osallistumisoikeus koskee kaikkia Suomessa vakituisesti asuvia 18 vuotta täyttäneitä luonnollisia henkilöitä. Osallistumisoikeutta ei ole DNA Oyj:n tai sen edustajien ja jälleenmyyjien työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.

Arvonnassa ovat mukana kaikki ne DNA:n yritysasiakkaiden edustajat, jotka ovat tilanneet uudet YritysDNA-tunnukset ja kirjautuneet itsepalveluun 6.11.-6.12.2023 välisenä aikana.

Palkintona arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken yksi (1) kappale Apple iPhone 15 Pro Max 5G, 256 Gt -puhelin. Palkinnon arvo on 1499 euroa (sis. alv 24%). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonta järjestetään 15.12.2023 mennessä. Emme julkaise voittajien tietoja julkisesti. Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti lähettämällä sähköpostia rekisteröintivaiheessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan jälkeen neljän arkipäivän sisällä, hän menettää oikeuden palkintoon ja arvonnan järjestäjä arpoo uuden voittajan. Sama henkilö voi voittaa tässä arvonnassa vain kerran.

Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Arvonnan järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Lunastamatonta palkintoa ei korvata, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi tai siirtää kolmannelle osapuolelle. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Mikäli arvonnan voittaja ei halua ottaa palkintoa vastaan, arvonnan järjestäjä arpoo uuden voittajan.

Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään arvottaessa voittajaa sekä palkinnon luovutukseen liittyvään yhteydenpitoon. Löydät tietosuojaselosteen ja lisätietoja osoitteesta www.dna.fi/tietosuoja.

DNA Oyj vastaa arpajaisverosta. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

 

Siirry YritysDNA-sivulle hankkimaan tunnukset