Uusi työ vaatii yhteispeliä

Joustava työelämä edellyttää ihmisten ja järjestelmien kitkatonta yhteispeliä

Organisaatiot ovat muuttuneet kymmenessä vuodessa monella tavalla joustavammiksi ja ketterämmiksi. Teknologiakehityksen myötä työ on vapautunut ajasta ja paikasta.

Joustavat organisoitumismallit ovat lisänneet myös hajaannusta. Mitä enemmän organisaatiot ovat pirstoutuneet, sitä enemmän onkin alettu kaivata ratkaisuja, joilla voidaan yhdistää. Joustava työelämä vaatiikin toimiakseen sekä ihmisten että järjestelmien kitkatonta yhteispeliä. Tällöin asiakaskin on tyytyväisempi.

Lataa maksuton white paper ja lue vinkit tehokkaaseen viestintään!

Asiakaskokemus kuntoon

Pahimmillaan organisaatioiden tehostuminen ja pirstaloituminen voivat johtaa asiakaskokemuksen heikkenemiseen. Digitaalisessa maailmassa nopeus on kuitenkin asiakaskokemuksen kannalta kriittinen tekijä. Kun organisaatiomallit ja viestintäjärjestelmät toimivat saumattomasti, saadaan viestit kulkemaan suoraan oikealle ihmiselle, jolloin

  • ajankäyttö järkevöityy
  • yrityksen sisäinen toiminta piristyy
  • asiakkaalle tarjottava palvelu paranee
  • liiketoiminta tehostuu.

Lue lisää oppaasta!

 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.